A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Чарівний голос Гоголівської школи

Дата: 29.12.2017 08:37
Кількість переглядів: 983

   Музика – стародавній вид мистецтва, здатний об’єднувати людей, і в цьому її найбільша сила. Різні за характером, звичками, поглядами на життя, національністю, пристрастями, моральними принципами люди в концертному залі, затамувавши подих, однаково схвильовано й благоговійно завмирають під хвилею дивовижних чаруючих звуків. І вже на другий план відходять життєві негаразди й турботи, залишається лише мистецтво, яке очищає душу від усього несуттєвого, мізерного, буденного, підносить нас до висот розуміння життя…

   Музика і пісня – це щось дивовижне, і не усім даний цей прекрасний дар. А учениця Гоголівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені М. В. Гоголя Каюн Юлія володіє цим даром…Вона має чарівний, неповторний, ніжний голос, який дзвенить, переливається срібними тремтливими звуками, пробуджує у серці солодкий смуток, радість, захоплення…

   Юлія  не уявляє свого життя без пісні. Вона завжди поруч з нею. І де б вона не була, що б не робила, завжди в її серці – пісня. Іноді вона мрійлива, іноді весела. Її пісня – ніби розповідь.... Її слухаєш – і їй віриш. І милуєшся чарівним голосом.  

   Юлія – учасниця Ювілейного Всеукраїнського фестивалю-конкурсу мистецтв «Зірковий час», де отримала дипломи за ІІІ місце у номінації «Естрадний вокал». Вона є лауреатом Міжнародного Різдвяного фестивалю-конкурсу «Стежками Гоголя» у номінації «Вокальне мистецтво», жанр «Естрадний вокал» (2017 р.).

   У листопаді 2017 року Каюн Юлія була учасницею Міжнародного телевізійного фестивалю-конкурсу мистецтв «Мистецтва обрії безкраї» та  Міжнародного фестивалю мистецтв «Фабрика талантів». Ці конкурси проходили на одній з найпрестижніших сцен України – Палаці дозвілля «Листопад», палаці з великою сучасної сценою і залом для глядачів. Учасниками масштабних фестивалів стали дитячі, юнацькі та молодіжні колективи, солісти, учні і викладачі художніх, музичних, вокальних, хореографічних, театральних, циркових і модельних шкіл, студій, училищ, університетів, творчих і продюсерських центрів, а також аматорські та професійні ансамблі, оркестри, хорові, інструментальні та хореографічні колективи підприємств та інших профільних закладів. Виступи у різних жанрах вокального, хореографічного та оригінального мистецтва оцінювало висококваліфіковане та поважне журі (Народні та Заслужені артисти України, діячі культури і мистецтв, представники шоу-бізнесу).

   Каюн Юлія у міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Мистецтва обрії безкраї» стала лауреатом  ІІ ступеня у номінації «Вокальне мистецтво», жанр «Естрадний вокал» та лауреатом  ІІ ступеня у номінації «Оригінальне мистецтво», жанр «Реп». У міжнародному фестивалі-конкурсі «Фабрика талантів» вона посіла ІІ місце у номінації «Вокальне мистецтво», жанр «Естрадний вокал».

   Радіємо за успіхи нашої учениці. Підтримуємо її і бажаємо творчих злетів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь