A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Зміцнення матеріально-технічної бази Шишацької ОТГ

Дата: 10.01.2018 08:40
Кількість переглядів: 795

   Тісна співпраця Шишацької ОТГ з Полтавською обласною державною адміністрацією та Міністерством регіонального розвитку, участь в різних конкурсах та залучення інвестицій ззовні в 2017 році дала певні позитивні результати. Так, залучивши кошти з обласного та державного бюджетів і власні надходження, вдалося значно поповнити спецтехнікою КП «Техкомунбуд», яке за два роки розширило спектр надання послуг по благоустрою населених пунктів, ремонту доріг, водопостачанню, пасажирському перевезенню. Саме для вирішення даних питань було придбано  автовишку вартістю  1698,0тис. грн., автогрейдер відповідно 2500,0 тис. грн.  асенізаційний вакуумний  автомобіль з відвалом  вартістю 1962,2 тис. грн. два сміттєвози  (4288,0 тис. грн.), 250 штук контейнерів для збору сміття(847,5 тис. грн.) Автобус «Форд» (1433,0 тис. грн.) та ряд іншої  спеціалізованої техніки для проведення ремонту доріг.

   Це дасть змогу оперативно вирішувати питання вивезення твердих побутових відходів по населених пунктах громади, якісно проводити ремонти та утримання доріг комунальної власності, зокрема і в зимовий час.

   Крім того здійснено будівництво водогонів в селах Христівка  Жоржівського старостинського округу та в селі Хвощове.  На завершальному етапі проведення капітального ремонту амбулаторії загальної практики сімейної медицини в с.Сагайдак, де капітальний ремонт не проводився з часів її  будівництва та втілення в життя ряду інших інвестиційних проектів.

   Загалом бюджет розвитку за минулий рік  склав понад 46,0 млн. грн., що становить понад 33відсотки до власних надходжень бюджету та на 15.0 млн.  грн. більше проти 2016 року.  Це вже є результативним показником по забезпеченню та поліпшенню життєдіяльності Шишацької об’єднаної територіальної громади,  її жителів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь