A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Розпочато навчання в «Університеті ІІІ віку»

Дата: 17.01.2018 08:42
Кількість переглядів: 713

   15 січня 2018 року, після зимових канікул, розпочато навчання в «Університеті ІІІ віку» у відділенні денного перебування Територіального центру Шишацької селищної ради, де люди поважного віку та люди з обмеженими можливостями мають змогу навчатися на таких факультетах: «Охорона здоров’я літньої людини», «Історико-краєзнавчий», «Комп’ютерна грамотність», «Літературно-художній», «Дім, сад, город».

   Слухачі «Університету ІІІ віку» після відпочинку активно зійшлися на своє перше заняття. Провела заняття соціальний працівник відділення денного перебування Вікторія Зуй. Вона розповіла про святкування старого Нового року та про свято Василя, про народні прикмети та як в старовину відзначали ці свята. Потім завідувач відділення денного перебування Світлана Шона привітала всіх присутніх з Новим роком, побажала їм успіхів у навчанні, міцного здоров’я, сил, енергії, бадьорості та мирного неба.

   Довго не розходилися слухачі, адже після зимових канікул були теми для спілкування, цікаві розповіді і новини, а також обмін новорічних святкових страв.

   Тож не засиджуйтесь вдома, приходьте всі бажаючі відвідати «Університет ІІІ віку» за адресою: смт. Шишаки, вул. Солодовникова, 29 (відділення денного перебування) та станьте студентами цього незвичайного навчального закладу.

   Чекаємо на Вас.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь