A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Різдвяна феєрія

Дата: 11.01.2018 08:43
Кількість переглядів: 599

   Календарний прихід зими для аматорів  Великобузівської сцени СБК став стартом цікавих, творчих подій, святкувань. Не винятком стали і різдвяні дні. Традиційно зустрівши вдома першу різдвяну зірку, посмакувавши смачною кутею, учасники художньої самодіяльності Великобузівського СБК захищали честь Шишацької ОТГ на обласному фестивалі вертепного дійства " Різдвяна феєрія".

   Новорічні свята - це дивовижна пора, завжди хвилююча і радісна. От і наш колядний гурт швидко поспішав до Полтави 8 січня 2018 року на святкування гучної коляди. На новенькому "Форді", весело розпівуючись в дорозі, не відчули як вже перед Свято-Успенським кафедральним Собором, з якого і розпочиналось дійство. Ось тут, під хвилюючі звуки церковного передзвону всі колективи області розпочали загальну колядку " Добрий вечір тобі, пане господарю". Не передати словами, який святковий настрій панував в храмі, як з гордістю билися наші серця, як піднесено звучала наша колядка. На всіх нас зійшла Божа благодать і благословення. З Божою допомогою ми дружньою, святковою ходою прийшли до театральної площі, де і продовжили свято.

   Тепло різдвяної свічки зігрівало наші серця, а світло різдвяної зірки осявало кожного протягом усього дня. Ми отримали масу задоволення, позитивних емоцій, святкового настрою від почутого та побаченого. Ми спілкувалися з учасниками інших колективів, разом співали та танцювали, дарували фото на пам`ять про дійство.

   Не можна не пишатись підтримкою наших односельців, які давно проживають в Полтаві. Вони з честю вистояли і мерзли разом з нами, морально налаштовуючи нас на чудовий виступ.

   І ось світлий день підходив до зустрічі з темрявою... Засвітилась різнобарвними ліхтарями новорічна ялинка, засяяли вогні на деревах та домівках на вулиці Соборності. З цим піднесеним святковим настроєм наш колядний гурт піднявся на сцену, щоб привітати від Шишацького краю,від Великобузівської громади всіх учасників та глядачів та подарувати їм гарний настрій. І нам це вдалося, ми здобули свою маленьку перемогу і усвідомили, що від кожного з нас, від нашої відповідальності, нашої життєвої позиції, нашого розуму, нашої щоденної праці залежить мир в Україні, краще життя кожного українця, кожної родини, рідного краю.

   Аматорському колективу хочеться побажати нових досягнень і успіхів, творчих злетів, бути здоровими і щасливими, багатими і веселими, життєрадісними і усміхненими як підчас фестивалю.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Цьова К.С.

--

З повагою Великобузівський СБК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь