A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Відзначення Міжнародного Дня інвалідів

Дата: 06.12.2017 08:47
Кількість переглядів: 666

   Відзначення Міжнародного Дня інвалідів – справедлива  шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед людьми з особливими потребами, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час. Адже інваліди – це не просто категорія людей – це окремі життя, окремі трагедії, окремі людські надії на те, що все буде добре… На щастя, поряд з ними є і ті, хто хоче допомогти їм і хто допомагає.

   Так, працівники відділення денного перебування Територіального центру Шишацької селищної ради спільно з головою Шишацького місцевого осередку Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» провели захід «Відкрий серце для добра».

   На захід було запрошено директора Територіального центру Світлану Васильченко, котра теплим словом звернулася до людей з особливими потребами і подарувала їм від імені голови Шишацької об’єднаної громади Олександра Тутки подарунки. Від усього серця вона побажала всім міцного здоров’я, впевненості в своїх силах і незламного духу. А зі своєї сторони ми прикладемо усі зусилля на покращення реабілітаційних та соціальних послуг належного рівня для інвалідів.

   Теплі, щирі слова лунали з уст голови місцевого осередку інвалідів Інни Білокіз та завідувача відділення денного перебування Світлани Шони. Також подарував свою повагу та любов через пісенну творчість Самір Петрушенко.

   Наприкінці заходу відбувся солодкий стіл та чаювання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь