A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Тренінг «Особистий бюджет, фінанси та накопичення»

Дата: 11.01.2018 08:51
Кількість переглядів: 614

   10 січня 2018 року за ініціативи директора Територіального центру Шишацької селищної ради Світлани Васильченко для слухачів «Університету ІІІ віку» Шишацької ветеранської організації відділення денного перебування відбувся практичний тренінг «Особистий бюджет, фінанси та накопичення».

   Тренінг-семінар проводила фахівець благодійної організації «Світло Надії» з міста Полтава Тетяна Ісаєва.

   Метою тренінгу була передача учасникам семінару системи практичних економічних знань і навичок в області управління особистими фінансами, здатність приймати обґрунтовані рішення і здійснювати ефективні дії у фінансових сферах, для реалізації життєвих цілей та планів на поточний момент і майбутні періоди, адже люди, що володіють фінансовими знаннями, вміють розпоряджатися грошима, впевнені в завтрашньому дні, завжди досягають життєвих цілей і фінансової незалежності.

   Дарма, що на тренінгу були присутні люди поважного віку, які мають життєвий досвід і здавалось би багато знають про фінансові можливості, але їм було дуже цікаво дізнатися дещо нове. Вони ознайомилися як планувати особистий бюджет, як заощаджувати та накопичувати гроші, чи необхідні кредити і як їх обирати, про різновиди банківських карток і різні варіанти платіжних систем, а також про особливості пенсійної реформи в Україні.

   На даному етапі – це перший тренінг із серії тренінгів, що будуть проходити для різних категорій вразливих верств населення і не тільки для ветеранів селища Шишаки, а і в інших старостатах Шишацької громади, так як учасники запрошували лектора семінару приїжджати до них ще не один раз.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь