A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Подвійне свято в Пришибському старостаті

Дата: 30.08.2016 09:09
Кількість переглядів: 713

У суботу в літній погожий день 27 серпня в Пришибі святкували Свято села. Програма була розширеною, повною приємних сюрпризів. Так після урочистостей та виступу місцевих аматорів, відбулася довгоочікувана приємна подія для мешканців Пришибського старостату – урочисте відкриття після реконструкції та капітального ремонту оновленого приміщення ФАПу , яке приведене до європейських вимог і стандартів для можливості в подальшому  отримання від закордонних інвесторів сучасного медичного обладнання. Наша громада отримала цей чудовий подарунок від ТОВ АФ «ім.Довженка» - за кошти якої в рамках соціального партнерства було приведено приміщення Пришибського ФАПу до європейських вимог і стандартів, а саме : проведено сучасний капітальний ремонт будівлі Пришибського ФАПу з утепленням, заміною вікон, покрівлі, побудовою ганку, облаштуванням зручним пандусом, тротуарною плиткою,  сучасним оздобленням як ззовні так і всередині приміщення, облаштуванням сантехніки всередині приміщення, проведення води і каналізації та ін. Будівля ФАПу прикрашає село і тепер мешканці нашого старостату отримуватимуть медичну допомогу, а працівники ФАПу працюватимуть в комфортних умовах.

    Місію з перерізання стрічки виконали: ген.директор ТОВ АФ «ім.Довженка» Скочко Віктор Миколайович та селищний голова Тутка Олександр Іванович в присутності старости Шабельник Людмили Олександрівни, завідуючої Пришибського ФАПу  Скляр Ольги Михайлівни та населення громади.

Жителі з захопленням і щасливими посмішками  раділи цій події , оплесками супроводжували мить відкриття. Це початок позитивних результатів децентралізації і ми віримо, що таких приємних моментів з часом буде все більше і більше.

На цьому подарунки не завершилися, адже всіх чекав ще один сюрприз –подарунок від генерального директора ТОВ АФ «ім.Довженка» Скочка Віктора Миколайовича –концерт у виконанні неперевершеного квартету «ГЕТЬМАН». Свято вдалося на славу.

 

                   Староста Пришибського старостату Людмила Шабельник


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь