A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Облаштування пляжу

Дата: 04.07.2016 09:17
Кількість переглядів: 765

Фото без опису   Зіткнувшись з проблемою – де можна теплої пори року відпочити біля води, жителі Сагайдацького старостату маючи в селі Дмитрівка занехаяний ставок ( місцеві жителі називають його «КАЗЬОНКА») вирішили навести порядок в тій частині ставка, де ми називаємо його «пляж». Не довго думаючи помічник старости Сагайдацького старостату Карпенко Лідія Григорівна надрукувала та розвісила по селу оголошення про прибирання «пляжу» 1 липня 2016 року на 17 годину після важкого робочого тижня, а також запросила взяти участь всіх небайдужих громадян.?

 

Фото без опису     Найбільше на цей захід відгукнулося мешканців с.Дмитрівка, а також було багато мешканців села Сагайдак. Взяли участь у прибиранні представники з найвіддаленішого села Чорнобаї. Залишилися небайдужими навіть гості з Києва. Працювали цілими сім’ями та династіями: Бабенко, Мендель, Пархомук, Герасименко, Гавриленко… Маленький Саша Герасименко, якому 4 липня виповнилося 1 рік був найбільш слухняним, і дав татові займатися прибиранням, а мамі варити смачну польову кашу. Всі хто прийшов працювали з великим ентузіазмом. Нікому не потрібно було пояснювати – що робити.

 

Фото без опису     Велику допомогу надало ФО «Росток». Крім ФО «Росток» транспорт надав житель села Сагайдак Герасименко Володимир Михайлович. Всього в прибиранні взяли участь 76 чол. – це діти, молодь, дорослі та поважні мешканці села.

     Дітей пригощали бутербродами, морозивом, солодкими напоями, мінеральною водою і всіх учасників цього заходу чекала смачна каша. Все це дійство закінчилося дискотекою. Незважаючи на жару та втому всі були задоволені та щасливі.

 

 

Фото без опису     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь