A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Виїзд мультидисциплінарної команди

Дата: 08.12.2017 09:25
Кількість переглядів: 486

   26 листопада 2017 року мультидисциплінарна команда територіального центру Шишацької селищної ради здійснила плановий виїзд до Сагайдацького старостату з метою надання соціальних послуг одиноким непрацездатним громадянам та пенсіонерам.

   Під час проведення даного заходу було обслужено 7 громадян: бажаючим міряли артеріальний тиск, надавали індивідуальні консультації та відповіді на питання, які цікавили відвідувачів. Надавалися послуги перукаря, сестри медичної, соціального працівника, був запропонований б/у одяг. Громадяни висловили працівникам територіального центру щиру вдячність за турботу про них.

   Також в селі Сагайдак завідувачем та соціальним працівником відділення соціальної допомоги вдома була здійснена планова перевірка 6 підопічних відділення з якості надання соціальних послуг соціальним робітником Кругляк Юлією.

   Перевіркою встановлено, що соціальний робітник належно виконує свої функціональні обов’язки, надає підопічним послуги, відповідно до рухової активності, а саме: доставка продуктів, медикаментів, води, приготування їжі, прибирання житла, допомога на присадибній ділянці, сплата платежів та інші соціальні послуги, згідно Державного Стандарту догляду вдома, оформлення субсидій.

   Підопічні задоволені роботою соціального робітника, скарг та нарікань немає.

Фото без опису

Фото без опису

   30 листопада 2017 року мультидисциплінарна команда територіального центру Шишацької селищної ради здійснила плановий виїзд до Воскобійницького старостату з метою надання соціальних послуг одиноким непрацездатним громадянам та пенсіонерам.

   Під час проведення даного заходу було обслужено 8 громадян: бажаючим міряли артеріальний тиск, надавали індивідуальні консультації та відповіді на питання, які цікавили відвідувачів. Надавалися послуги перукаря, сестри медичної, соціального працівника, був запропонований б/у одяг. Громадяни висловили працівникам територіального центру щиру вдячність за турботу про них.

   Також в селі Воскобійники завідувачем та соціальним працівником відділення соціальної допомоги вдома була здійснена планова перевірка 9 підопічних відділення з якості надання соціальних послуг соціальними робітниками Іваненко Є.В. та Красюк О.О.

   Перевіркою встановлено, що соціальні робітники, належно виконують свої функціональні обов’язки. Надають підопічним послуги відповідно до рухової активності, а саме: доставка продуктів, медикаментів, води, приготування їжі, прибирання житла, допомога на присадибній ділянці, сплата платежів та інші соціальні послуги згідно Державного Стандарту догляду вдома, оформлення субсидій.

   Підопічні задоволені роботою соціальних робітників.

Фото без опису

  7 грудня  2017року, мультидисциплінарна команда Територіального центру соціального обслуговування та надання соціальних послуг Шишацької селищної ради, здійснила плановий виїзд до Гоголівського старостату з метою надання соціальних послуг одиноким непрацездатним громадянам та пенсіонерам. Під час проведення даного заходу було обслужено 6 громадян: бажаючим міряли артеріальний тиск, надавали індивідуальні консультації та відповіді на питання, які цікавили відвідувачів. Надавалися послуги перукаря, сестри медичної, соціального працівника, був запропонований б/у одяг. Громадяни висловили працівникам територіального центру щиру вдячність за турботу про них.

   Також в селах Гоголево та Маликівщина, завідувачем та соціальним працівником  відділення соціальної допомоги вдома, була здійснена планова перевірка 7 підопічних відділення, з якості надання соціальних послуг соціальними робітниками Дяченко О.М., та Панченко С.С.

   Перевіркою встановлено, що соціальні робітники, належно виконують свої функціональні обов’язки. Надають підопічним послуги відповідно до рухової активності, а саме: доставка продуктів, медикаментів, води, приготування їжі, прибирання житла, допомога на присадибній ділянці, сплата платежів та інші соціальні послуги згідно Державного Стандарту догляду вдома, оформлення субсидій.

   Підопічні задоволені роботою соціальних робітників скарг та нарікань не має.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь