A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новий рік іде – щастя нам несе

Дата: 04.01.2018 09:32
Кількість переглядів: 1181

   Новорічні свята у Воскобійницькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів були логічним завершенням першого семестру 2017-2018 навчального року.   Коли всі контрольні написано, оцінки за семестр виставлено, можна й  повеселитися,  зустрічаючи Новий рік.

   27 грудня  учні 7 – 11 класів  відзначили Новий рік чудовим святом.   Кожен клас підготував   номер художньої самодіяльності. Кожен клас презентував свій номер та привітав присутніх  з прийдешніми святами.  Незважаючи на те, що в залі були  учні старших класів, поява  Діда  Мороза та  Снігуроньки  (Василь Іваненко та Діана Карпець) викликала  бурхливі оплески та  радість.   Адже всі так зачекалися свята! Казкові герої побажали дітям  міцного здоров’я,  успіхів у навчанні, добра та миру в їхніх родинах.  Далі святкова програма продовжилася іграми й розвагами,  які підготувала педагог-організатор Ситник Я.Г.

   28 грудня  з самого ранку до школи завітало багато гостей.  Всі вони були запрошені на новорічну виставу, яка була організована для учнів 1-6 класів. Ведучі Сніжана Пічкур та Олександр Широков створили святковий настрій. Несподіванкою для всіх присутніх стала поява Кота Базиліо та Лисиці Аліси, які розвеселили глядачів, провели багато конкурсів для малечі.  Учні 5 та 6  класу показали новорічну виставу.

 Найбільш хвилюючим моментом свята були слова ведучої, звернені до учениці 5 класу Вікторії Володарець, яка навчається за індивідуальною програмою і  видужує  після складної операції з видалення злоякісної пухлини головного мозку. Віка після декількох місяців завітала до школи, щоб зустрітися зі своїми однокласниками та друзями, які її також з нетерпінням чекали.  Сніжана Пічкур подарувала Віці чудову пісню й побажання якнайшвидше одужати.

   Усі учні 1-6 класів за участь в іграх та конкурсах отримали подарунки, які приготували для них місцеві підприємці. Члени  батьківського комітету – Красюк Леся Яківна та Сулим Ольга Миколаївна - взяли активну участь у підготовці  свята.

   Усі глядачі та учасники новорічних свят отримали  позитивні емоції, заряд  енергії, повеселилися та  погралися.  Не було жодного сумного обличчя в залі. Хай таким же радісним та веселим буде Новий 2018 рік для кожної дитини!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь