A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новий рік – це незабутнє свято!

Дата: 04.01.2018 09:37
Кількість переглядів: 699

   Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються кожну секунду. Всі учні з нетерпінням чекають  цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками, та, звичайно ж, веселим хороводом навколо красуні-ялинки. Чекали і дочекались!

   Напередодні зимових канікул  у  Гоголівській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів імені М. В. Гоголя відбулися Новорічні свята для учнів початкової школи та учнів 5-11 класів.

   27 грудня 2017 року був проведений новорічний ранок для 1 - 4 класів, програма якого складалася з хороводів, конкурсів та інсценізованих новорічних казок, підготовлених учнями кожного класу. Найменші учні нашої школи зустрілися з Дідом Морозом та Снігуронькою, з казковими героями.

   Всі діти співали новорічні пісні, танцювали біля ялинки, брали участь у веселих конкурсах. Кожен клас підготував свою новорічну програму. Неповторні новорічні костюми, артистизм учасників та дитяча зацікавленість зробили дійство новорічною казкою на якій  Дід Мороз та Снігуронька  вручили подарунки.

   Незабутні враження залишилися від виступів учнів 5 – 11 класів 28 грудня 2017 року. Виступи школярів вразили всіх глядачів змістовними міні-виставами та яскравими новорічними костюмами.  Діти отримали багато позитивних емоцій, показали свої таланти під час виступів.

   Новий рік – це яскраве, урочисте і веселе свято. Хай надія і віра в себе і свої сили надихає на здійснення найзаповітніших дитячих мрій. Зустрічаючи Новий рік, побажаємо один одному любові та віри в себе і в процвітання нашої країни. Подаруємо найдорожче, найцінніше – любов і тепло наших сердець, увагу і турботу нашим близьким, аби в Новому році щасливих людей стало більше.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь