A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Воскобійницькі баскетболістки та сумоїсти здобувають нові перемоги

Дата: 12.12.2017 10:12
Кількість переглядів: 487

   Минулий тиждень для спортсменів Воскобійницької загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів був надзвичайно врожайним.

   У четвер, 7 грудня, на базі нашого навчального закладу відбулися районні  фінальні змагання  з баскетболу серед  дівчат. У запеклій боротьбі  між командами Шишацької гімназії – інтернату  для обдарованих  дітей,  опорного закладу «Яреськівська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів ім. Ф. Борідька»  та  Воскобійницької загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів   перемогу здобули  господарі  поля. Вчитель фізкультури та тренер команди М.М. Батьковський відзначає результативну гру Валентини Лагоди та Віки Волик (11 клас).

   9 грудня в м. Полтава відбувся Кубок Полтавської області з боротьби сумо серед юнаків та дівчат у різних вагових категоріях. Учні Воскобійницької ЗОШ, вихованці тренера Я. Ю. Бакланової достойно представили  Шишаччину на цих змаганнях і вибороли п’ять перших місць, два других і чотири третіх. Досвідчені сумоїсти: Білоус Ростислав, Білоус Карина (6 кл.), Рошка Оксана (7 кл.), Пічкур Сніжана (9 кл.) зайняли перші місця,  Матієнко Данило, Широкова Віка (5 кл.) – другі місця,  Синьович Євген (6 кл.) та Білоус Нікіта (3 кл.) – треті місця. Уперше в змаганнях такого рівня взяли участь  та показали високі результати Самойленко Андрій (4 кл. – 1 місце), Леонов Денис (7 кл. – 3 місце), та Білоус Максим (1 кл. - 3 місце.).

   А у понеділок, 11 грудня, на лінійці кращі спортсмени школи отримали грамоти за високі результати  та подяки від адміністрації  школи за  спортивні досягнення, популяризацію спорту й здорового способу життя серед учнівської молоді.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь