A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

«Тато, мама, я – спортивна сім’я»

Дата: 12.12.2017 10:17
Кількість переглядів: 1119

   7 грудня 2017 року в дошкільному навчальному закладі «Ясочка» пройшло родинно-спортивне свято «Тато, мама, я – спортивна сім’я», організоване вихователем групи «Дзвіночок» Гречкою Т.П.

   Малюки з нетерпінням чекали початку спортивного свята. Це свято здоров’я було не лише веселим та завзятим, а й сприяло згуртуванню дитячого та батьківського колективу. Вражала дитяча та батьківська наполегливість, витримка, спритність та взаємовиручка. Інколи діти були навіть винахідливішими, ніж батьки. Свято не обходилося без веселих конкурсів: «Садіння картоплі», «Кругленький веселунчик», «Веселі стрибунці», «Спортивна вікторина», «Футбол», «Наші дівчатка господині», «Гусениця», «Попади у ціль», «Ріпка», «Змій Горинич». Вони допомагали розвинути у дошкільнят кмітливість, швидке мислення і швидкість реакції. І звичайно батьки не могли відставати від спритності своїх синів та дочок. Ці спортивні розваги стали справжнім святом для учасників заходу. Скандування уболівальників, підбадьорливі вигуки та сміх лунали в спортивному залі.

   І батьки, і діти отримали незабутні враження та масу позитивних емоцій від активно проведеного дозвілля у родинному колі. Учасники залишилися задоволеними від проведеного заходу, усім малятам дісталися призи. Адміністрація та колектив ДНЗ «Ясочка»  висловлюють подяку батькам, які знайшли час разом із дітьми взяти участь у спортивному святі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь