A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Семінар у Харкові в рамках проекту ОБСЄ

Дата: 09.06.2017 10:19
Кількість переглядів: 719

   В рамках проекту ОБСЄ «Вдосконалення доступу для організацій громадянського суспільства в Україні до надання соціальних послуг» за фінансової підтримки Уряду США, у партнерстві з Уповноваженим Верховної Ради прав людини і Київською міською державною адміністрацією та за підтримки Міністерства соціальної політики  України, 06 – 07 червня 2017 року в м. Харків пройшов семінар-тренінг «Організації громадянського суспільства як надавачі соціальних послуг: існуючі механізми регулювання та державного фінансування надання соціальних послуг». У зазначеному семінарі прийняла участь директор Територіального центру Шишацької селищної ради Васильченко Світлана Анатоліївна.

   В рамках семінару проходили презентації, огляд чинного як національного так і міжнародного законодавства та практики  щодо надання соціальних послуг громадськими організаціями за умов державного фінансування.

   В семінарі-тренінгу прийняли участь як представники громадських організацій так і державних установ із Харківської, Сумської та Полтавської областей.

   Основною метою даного заходу стало вивчення досвіду залучення громадських організацій до надання соціальних послуг за рахунок державного замовлення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь