A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Перемога Юлії Рибченко

Дата: 11.10.2017 10:34
Кількість переглядів: 848

  Рибченко Юлія, учениця 8 класу Великобузівського навчально-виховного комплексу стала переможницею Всеукраїнських конкурсів рефератів, оголошених Посольствами Республіки Індонезія та Литовської Республіки в Україні.

   26 вересня на запрошення Посольства Республіки Індонезія в Україні вона з родиною побувала у м. Києві в Резиденції Надзвичайного і Повноважного Посла Республіки Індонезія в Україні пана Юдді Кріснанді, де пан Посол провів урочисту церемонію нагородження переможців конкурсу рефератів з історії, культури, економіки та географії Республіки Індонезія.

Фото без опису

 

   Гості заходу мали унікальну можливість познайомитися з культурою цієї прекрасної країни, з великим задоволенням переглянули екзотичний танок у виконанні професійного індонезійського хореографа. Чарівна і таємнича Індонезія стала набагато ближче не тільки від роботи над рефератом, а й від споглядання прекрасних витворів мистецтва «країни тисячі островів».

Фото без опису

   Після офіційної частини гостей запросили на прийом, в рамках якого присутні змогли скуштувати страви національної кухні Індонезії. Потім відбулася цікава фотосесія, під час якої пан Посол разом із дружиною провели вікторину. Всім присутнім на згадку вручили пам’ятні сувеніри і подарунки, книги з історії країни, словники. Цей прекрасний, незабутній день залишив по собі величезний фонтан емоцій і відчуттів.

Фото без опису

  Своєю перемогою Рибченко Юля  завдячує директору Великобузівського НВК – Ользі Павлівні Попович, адже саме завдяки її увазі до своїх учнів вона дізналася, що проводиться даний конкурс і прийняла в ньому участь (Ольга Павлівна розповсюдила оголошення у шкільній інтернет-спільноті). Дякує дитина своїм татові і мамі за підтримку і віру в неї!

   І знову – перемога!!!

   Третього жовтня родина Рибченків побувала у Посольстві Литовської Республіки в Україні на урочистій церемонії нагородження переможців конкурсу рефератів з історії, культури, економіки та географії Литви.
   Юних учасників та їх батьків тепло привітали у резиденції Посольства Надзвичайний і Високоповажний Посол Литовської Республіки в Україні, пан Марюс Януконіс та Міністр-Посланник пан Гвідас Кєрушаускас.

Фото без опису

   У церемонії взяли участь переможці конкурсу з Полтавської, Харківської, Миколаївської, Черкаської, Дніпропетровської, Кіровоградської та Сумської областей. Їм було цікаво поспілкуватися з ровесниками, зокрема, під час обговорення, ініціатором якого став пан Посол. Бажаючі поділилися враженнями від написання рефератів та новими знаннями про прекрасну Литву. Потім присутні взяли участь у фотосесії та екскурсії по Посольству. По завершенню церемонії, пан Посол урочисто вручив призи, дипломи і традиційні литовські солодощі – торт «Шакотіс».

Фото без опису

Юля Рибченко, її батьки глибоко вдячні керівнику Шишацького Будинку дитячої та юнацької творчості Людмилі Іванівні Говорун та очолюваному нею талановитому колективу за створення яскравого символічного панно, яке в якості сувеніра від нашого Шишацького краю було презентоване у Посольстві Литовської Республіки в Україні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь