A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Щасливі разом

Дата: 19.07.2016 10:57
Кількість переглядів: 692

Фото без опису     Твердження про те, що «вчитися ніколи не пізно» вміло використовують в Територіальному центрі соціального обслуговування та надання соціальних послуг Шишацької селищної ради, а саме в підтвердження цього  з 2010 року по цей час започатковано і діє одним із перших «Університет ІІІ віку», на базі Сагайдацької ветеранської організації.

         «Університет ІІІ віку»  створений для людей, яких хвилює питання: «Що робити, коли вийдеш на пенсію?», тепер його слухачам не потрібно самостійно шукати відповідь на це питання, адже тут кожен зможе знайти заняття для душі, відчути смак життя, усі його барви. Університет дає змогу кожному пенсіонеру зрозуміти, що після виходу на пенсію життя тільки починається і кожен з них ще може підкорити свою нову вершину. Участь в учбовому процесі допомагає людині крокувати в ногу з часом, тренувати пам’ять, розвивати інтелект

         Пенсіонери селища Сагайдак активно відгукнулися на ініціативу в створенні «Університету ІІІ віку», адже навчання людей похилого віку є інноваційним проектом. Це особливо важливо для вирішення проблем людей старшого віку, покращення якості їх життя, збереження та формування їх активної життєвої позиції, тому в «Університеті ІІІ віку» показані переваги, задоволення, користь і нові горизонти, що відкриваються завдяки безперервному навчанню. Це проект підтримки і турботи, який дозволяє людям знову відчути себе потрібними. Тут прагнуть зацікавити студентів, навчити їх долати труднощі і знайомитися з новими для себе речами. А головне,  вчать любити й цінувати себе в будь якому віці. В Університеті не тільки навчаються, але й роблять життя студентів насиченим та цікавим, організовують різноманітні екскурсії по визначних місцях Полтавщини.    

        Сагайдацький «Університету ІІІ віку» об’єднав літніх людей в єдину команду, дав можливість спілкуватися,  отримувати нові знання, подорожувати, жити активним життям, зробив однією сім’єю.

Так, 15.07.2016 року голова Сагайдацької ветеранської організації Криворотько Михайло Петрович відсвяткував своє 80-річчя. З почуттям глибокої поваги ми високо цінуємо Вашу працелюбність і компетентність,життєву мудрість і діловитість, які створили Вам заслужений авторитет та повагу серед колег і жителів громади.

Територіальний центр висловлює Вам і всій ветеранській організації с. Сагайдак вдячність і глибоку шану за невтомну працю і активну громадську позицію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь