A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Осінні турботи екологічної агітбригади «ТОПОЛЯ»

Дата: 12.10.2017 11:00
Кількість переглядів: 818

   Ось і настала золота осінь. Найпрекрасніша і мальовнича пора року. Осінь любить жовті, червоні, оранжеві фарби, а як любить вона обсипати все золотом. Веселе літо згасло. Вересень зробився повноправним господарем у природі. Незвично холодно стає вранці й уночі. Лише вдень пригріває сонечко, немов намагається нагадати про літо. Поля відпочивають після виснажливої тривалої праці. Уже подарували господарям свій золотавий урожай садки. Усюди відчувається прохолодний подих осені. Вона одягає в своє осіннє вбрання  квіти, дерева, парки, ліси.  І  тепер,  як і  повинно  бути, достатньо роботи в юних екологів Гоголівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені М. В. Гоголя. Це і прибирання території біля школи, і робота на квітниках, посадка дерев, кампанія з утилізації відходів.

   Роботи вистачає всім, бо треба вирвати квіти, які вже закінчили свою вегетацію, і скопати грунт під майбутні насадження, і впорядкувати чарівні кущі троянд, звільнивши їх від сухих, відцвілих квіток. Не менше роботи і в молодому яблуневому саду. Це і збір урожаю, і впорядкування його, і заготівля яблук на зиму.

   З великим задоволенням і увагою юні екологи оглядають кожне деревце, щоб зрозуміти чи готовий сад до зими. Є надія на майбутній урожай і вдало пережиту зиму кожним деревом. Приємно спостерігати, що діти так уважно, так бережливо ставляться до природного середовища існування флори. Зробимо навколишнє середовище кращим і надалі не забуватимемо про його охорону та збереження!

   Всі заходи, проведені екологічною агітбригадою  «Тополя», присвячені  Всесвітньому Дню охорони середовища проживання.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь