A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

95-річний ювілей Корольова Олена Петрівна

Дата: 17.05.2016 11:09
Кількість переглядів: 682

       15 травня 2016 року, в прекрасний травневий день, відзначила свій поважний 95-річний ювілей Корольова Олена Петрівна інвалід І групи  Великої Вітчизняної війни,  яка проживає в  с.Сагайдак. Привітати  ювілярку з визначною подією завітали начальник відділу соціального забезпечення Шишацької селищної ради Наталія Завалідер, директор Територіального центру селищної ради Світлана Васильченко, голова ветеранської організації району Любов Канівець, завідувач відділення соціально побутової адаптації Вікторія Борова, в.о. старости Сагайдацького старостату Лідія Карпенко та голова Сагайдацької ветеранської організації Михайло Криворотько.

      Вони привітали шановну ювілярку з Днем народження та  висловили їй свою вдячність за виявлену мужність і героїзм у роки Великої Вітчизняної війни, за невтомну працю у післявоєнний час, вручили квіти та подарунки, також побажали міцного здоров’я, щастя, сили, бадьорості та злагоди в оселі.     

     Розчулена увагою присутніх Олена Петрівна подякувала за дарунки та теплі слова вітання, розповіла про свій трудовий шлях, поділилася секретами довголіття. Головний із них – любити та поважати людей і завжди залишатися активним та молодим душею.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь