A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Конференція педагогічних працівників

Дата: 31.08.2017 11:18
Кількість переглядів: 651

   30 серпня 2017 року в опорному закладі «Шишацька спеціалізована школа ім. В.І.Вернадського Шишацької селищної ради Полтавської області» у форматі діалогу відбулася серпнева конференція працівників освіти Шишацької селищної ради. Основним  питанням для обговорення була підготовка закладів освіти Шишацької об’єднаної територіальної громади до початку  нового 2017-2018 навчального року.

   До роботи в конференції були запрошені заступник Шишацького селищного голови Т. М. Цимбалюк, начальник відділу освіти Шишацької селищної ради Н. М. Караваєва, головний спеціаліст відділу освіти Шишацької селищної ради Н. І. Жолонко, директори загальноосвітніх навчальних закладів та їх заступники, завідуючі дошкільними навчальними закладами Шишацької селищної ради.

Фото без опису

   Метою конференції були визначення пріоритетних напрямків роботи щодо виконання державної програми розвитку освіти, реалізація державної політики в системі дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, аналіз підсумків роботи за минулий навчальний рік, відзначення досягнень педагогів, новацій і позитивних аспектів у роботі педагогічних колективів, окреслення шляхів вирішення сьогоденних проблем.

   З вітальним словом до присутніх звернулася начальник відділу освіти Шишацької селищної ради Караваєва Наталія Миколаївна. Вона, у першу чергу, подякувала адміністраціям освітніх закладів за своєчасне завершення підготовки закладів освіти до нового навчального року, акцентувала увагу на необхідності відповідального ставлення до використання коштів місцевого бюджету. Потім підбила підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої і позашкільної освіти у 2016-2017 навчальному році та накреслила завдання на 2017-2018 навчальний рік.

   Звертаючись до учасників педагогічної конференції, заступник селищного голови  Цимбалюк Тетяна Миколаївна привітала всіх із початком нового навчального року та подякувала за відданість справі навчання й виховання дітей задля щасливого майбутнього нашого Шишацького краю.

   Головний спеціаліст відділу освіти Шишацької селищної ради Жолонко Надія Іванівна наголосила на основних показниках галузі, досягненнях і реалізованих проектах у 2016-2017 навчальному році, подякувала освітянам за роботу у минулому навчальному році та побажала успіхів на шляху реформування загальної середньої освіти української школи.

Фото без опису

   Про те, якою бачать нову українську школу та що було зроблено для комфортного навчання учнів, розповіли й директори та завідуючі навчальними закладами Шишацької селищної ради.

   Продовжилася конференція обговоренням низки важливих галузевих питань, за результатами якої одноголосно була прийнята резолюція конференції педагогічних працівників Шишацької об’єднаної територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь