A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Про роботу відділення соціальної допомоги вдома

Дата: 19.01.2018 11:19
Кількість переглядів: 790

   11 січня 2018 року завідувачем відділення соціальної допомоги вдома Кривошапкою Л.Г. та старостою Сагайдацького старостинського округу Карпенко Л.Г. здійснено обстеження умов проживання пенсіонерки Штанько Г.М.

   У ході бесіди проведено консультацію про умови взяття на обслуговування відділенням соціальної допомоги вдома для надання соціальних послуг на платній основі, оскільки Штанько Г.М. має дітей працездатного віку. Пенсіонерка із задоволенням прийняла пропозицію про обслуговування соціальним робітником територіального центру.

   16 січня 2018 року у селі Баранівка завідувачем відділення соціальної допомоги вдома Кривошапкою Л.Г. та соціальним працівником Діхтяр Н.І. була здійснена планова перевірка підопічних відділення з якості надання соціальних послуг соціальним робітником Кудрею В.В.

   Проведено 8 обстежень. Перевіркою встановлено, що соціальний робітник Кудря В.В. старанно виконує свої функціональні обов’язки. Надає підопічним послуги відповідно до груп рухової активності, а саме: доставка продуктів, медикаментів, води з колодязя, допомога в приготуванні та приготування їжі, прибирання житла, допомога на присадибній ділянці, оплата комунальних платежів, оформлення субсидій та інші соціальні послуги, згідно Державного Стандарту догляду вдома.

   Підопічні задоволені роботою соціального робітника, скарг та нарікань  немає.

   А 18 січня 2018 року мультидисциплінарна команда Територіального центру Шишацької селищної ради здійснила плановий виїзд до Михайликівського старостинського округу з метою надання соціальних послуг одиноким непрацездатним громадянам та пенсіонерам. Під час проведення даного заходу було обслужено 9 громадян: бажаючим міряли артеріальний тиск, надавали індивідуальні консультації та відповіді на питання, які цікавили відвідувачів. Надавалися послуги перукаря, сестри медичної, соціального працівника. Громадяни висловили працівникам територіального центру щиру вдячність за турботу про них.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь