A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Навчаємо комп’ютерній грамотності

Дата: 19.01.2018 11:23
Кількість переглядів: 618

   Сьогодні навчання – продовж всього життя, здійснюється в більшості розвинених країн світу. Це особливо важливо для вирішення проблем людей старшого віку, покращення якості їх життя, збереження та формування активної життєвої позиції. У віці 60 років людина ще досить молода, енергійна, має значний фізичний та інтелектуальний потенціал, має вільний час, який потрібно продуктивно використати.

   Особливістю навчання в «Університеті ІІІ віку» у відділенні денного перебування Територіального центру Шишацької селищної ради – є залучення колосального життєвого досвіду людей похилого віку в учбовий процес, адже навчання будується на програмах, розроблених з урахуванням інтересів та потреб самих пенсіонерів. «Університет ІІІ віку» поєднує людей різних професій з різним соціальним та матеріальним статусом. Освіта в університеті є безкоштовною, лекції читають фахівці на волонтерських засадах. Одним з багатьох позитивних моментів є те, що слухачі мають можливість відвідувати одночасно різні факультети.

   Так, великою популярністю користується факультет «Комп’ютерна грамотність», котрий активно почав працювати у 2017-2018 навчальному роках, лектором-волонтером якого є завідувач відділення «Реабілітаційний центр для дітей з обмеженими фізичними можливостями» Юлія Михайлова. Навчання будується, як правило, на основі власної активності слухачів і постійного діалогу з викладачем. Вона доступно, з терпінням та любов’ю, навчає сивочолих студентів, адже сучасні люди поважного віку бажають освоїти знання в роботі з комп’ютером, дізнатися новинки в цій сфері, не відставати від часу та проявляти інтерес до можливостей, які відкриває їм світова мережа Інтернету.

Фото без опису

 

Фото без опису

 

   Навчання допомагає людині крокувати в ногу з часом, тренувати пам’ять, розвивати інтелект. В «Університеті ІІІ віку» ми не тільки навчаємо, але і робимо життя людей поважного віку насиченим та цікавим. Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до нас.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь