A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

ПРЕЗЕНТУЄМО ДОСВІД

Дата: 16.02.2018 11:48
Кількість переглядів: 507

   14 лютого на базі Сагайдацького навчально-виховного комплексу відбулося засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів та вихователів груп продовженого дня загальноосвітніх навчальних закладів Шишацької селищної ради.

   Учитель вищої категорії, «старший учитель» Сень Наталія Павлівна провела інтегрований урок у 2 класі з літературного читання та природознавства за темою «Прийшла весна. Повернення перелітних птахів». Використання вчителем у щоденній практиці методів та прийомів особистісно зорієнтованого, інтерактивного навчання в поєднанні з інформаційно-комунікаційними технологіями підвищує мотивацію молодших школярів до навчальної діяльності,  сприяє   формуванню  їх пізнавальних та творчих   здібностей,   найважливіших життєвих компетентностей.

Фото без опису

   Вже не один рік поспіль Наталія Павлівна творчо працює над науково-методичною проблемою «Розвиток критичного мислення в учнів початкової школи».  «Родзинки» своїх педагогічних знахідок вона презентувала колегам у ході майстер-класу.

   Діти, гості та батьки взяли участь у театралізованому дійстві «Масляна щедра гостей всіх вітає!», долучилися до традицій та звичаїв рідного краю, весело провели зиму та радо зустріли весну.

Фото без опису

Фото без опису

   Учителі обговорили урок та виховний захід, поділилися власними роздумами та ідеями  на шляху до впровадження Концепції «Нова українська школа». Змістовні методичні поради та настанови одержали учасники засідання від методиста відділу освіти Онацько Вікторії Валеріївни.        

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь