A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Засідання Комісії з питань техногенно-економічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 25.11.2016 12:00
Кількість переглядів: 627

     23 листопада відбулося чергове засідання Комісії з питань техногенно-економічної безпеки та надзвичайних ситуацій Шишацької об'єднаної територіальної громади з метою визначення стану підготовки до функціонування в осінньо-зимовому періоді 2016-2017 років та сил і засобів, що будуть залучатися на ліквідацію можливих надзвичайних ситуацій зимового періоду. Для  координації спільних дій служб на засідання були запрошені перший заступник голови Шишацької районної держадміністрації; начальник філії "Решетилівський райавтодор" Шишацький ДРП; заступник начальника Шишацької філії ПАТ "Полтаваобленерго";  представник Шишацької дільниці Диканського РГП ПАТ "Полтавагаз";  головний спеціаліст з ЦЗ Шишацької райдержадміністрації; начальник Шишацького РС ГУ ДСНС у Полтавській області. Було розглянуто та вирішено  ряд важливих питань: про створення резерву паливно-мастильних матеріалів для забезпечення техніки яка може бути задіяна для ліквідації  наслідків можливих НС чи НП, забезпечення необхідною кількістю  піщано-сольової суміші для посипання тротуарів (пішохідних доріжок), автодоріг, готовність техніки для своєчасної очистки автошляхів, вулиць та тротуарів на території об'єднаної територіальної громади,  узгоджено маршрути обслуговування, особливу увагу приділено маршрутам шкільних автобусів, за якими закріплено снігоприбиральну техніку.

     Визначилися з наявною  технікою, що може бути задіяна на ліквідації снігових заторів та евакуації транспортних засобів зі снігових заметів в загальній кількості КРаЗи в кількості  2 од. філії "Решетилівський райавтодор" Шишацький ДРП ; Зіл-131 – в кількості 1 од. ДПРП –з смт.Шишаки, трактор – в кількості 4 од. КП "Техкомунбуд".

     Обговорено питання про можливість  виникнення нещасних випадів в результаті великого накопичення снігу та обледенінні на дахах багатоквартирних будинків та установ. Було вирішено рекомендувати власникам та балансоутримувачам будинків та установ, на  дахах  яких  можливе  накопичення значної кількості  снігу  та  утворення  бурульок, забезпечити своєчасне очищення дахів, а при неможливості обгороджувати небезпечні ділянки, для попередження пішоходів.

     Для недопущення повалення дерев в результаті обледеніння, що може спричинити виникнення    НС та НП на лініях електропостачання прийнято рішення, силами Шишацької філії ПАТ "Полтаваобленерго"  та КП "Техкомунбуд" провести очищення  повітряних ліній електропередач від насаджень  та  гілок  дерев,  що  несуть  потенційну  загрозу,  відповідно  до  затвердженого  спільного  графіку.

   Не залишилося без уваги питання про забезпечення оперативного залучення автономних джерел електропостачання (дизель генератори, переносні ел.станції) у випадку відключення електропостачання найбільш уразливих категорій споживачів (лікарні, дитячі садки,  об'єкти  соціального-захисту населення), відзначено готовність до опалювального сезону закладів освіти, дитячих садків. Завчасно обговорювалися питання, щодо  визначення місць функціонування постійних та мобільних пунктів обігріву.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь