A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Eкзамен з охорон праці

Дата: 05.12.2016 13:51
Кількість переглядів: 792

   Днями у Територіальному центрі соціального обслуговування та надання соціальних послуг Шишацької селищної ради, було проведено екзамен з охорон  праці всіх працівників. Згідно з чинним праце охоронним законодавством такі екзамени необхідно проводити через кожні три роки.

    Іспит приймали члени постійно-діючої комісії з перевірки знань з охорони праці, створеної на підставі наказу директора Територіального центру  від 03.11.2016   №120-АГП, а саме: директор Світлана Анатоліївна Васильченко, інженер з охорони праці Віктор Михайлович Васильченко, економіст Надія Володимирівна Пустовіт.

Фото без опису

     Комісія перевіряла знання працівників підприємства із загальних питань з охорони праці, а саме: Закону України «Про охорону праці», Закону України «Про загальнообов’язкове державне страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності», електробезпеки, пожежної безпеки та ін…

     На іспиті кожний працівник витягував білет, де було запропоновано відповісти на три питання, що стосувалися їх роботи, посадових обов’язків з охорони праці, вимог пожежної та електро безпеки у виробничому процесі та ін… Підготуватися до іспиту допоміг навчальний посібник для самостійного навчання з охорони праці. Загалом екзамен з охорони  праці здали 84 працівника Територіального центру.

Фото без опису

     Потрібно зазначити, що у Територіальному центрі соціального обслуговування та надання соціальних послуг Шишацької селищної ради, питанням охорони праці в останній час приділяють значну увагу. Регулярно проводяться інструктажі та тематичні навчання по охороні праці. Ведення документації з охорони праці в організації відповідає встановленим вимогам, у чому велика заслуга інженера з охорони праці Віктора Михайловича Васильченка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь