A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Проект «Система внутрішнього автобусного сполучення «Громада без околиць» став переможцем обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад Полтавської області

Дата: 21.11.2016 13:56
Кількість переглядів: 754

Фото без опису  

     15 листопада цього року в залі засідань Полтавської обласної ради відбувся конкурсний відбір проектів розвитку територіальних громад. Участь у конкурсі взяло понад 80 проектів, а це найбільша кількість учасників за весь час проведення конкурсу.

Відповідно до положення конкурсу до участі приймались проекти від чотирьох категорій учасників:

- проекти сільських рад;

- проекти селищних рад та міських рад міст районного значення;

- проекти міських рад міст обласного значення, районних рад та об’єднаних територіальних громад;

- спільні проекти територіальних громад сіл, селищ, міст, районних рад, об’єднаних територіальних громад.

Із чотирьох зазначених категорій участь в конкурсі від Шишацького району взяла лише об’єднана територіальна громада. Сподіваємося що на наступний рік Шишаччина буде представлена в кожній категорії та отримає максимально можливе фінансування проектів розвитку.

Кожен учасник конкурсу презентував свій проект перед комісією та численними колегами. З огляду на обмежений час презентації, а це лише три хвилини, необхідно було стисло обґрунтувати важливість реалізації проекту для мешканців громади та її розвитку.

Фото без опису

     Шишацька об’єднана територіальна громада презентувала проект «Система внутрішнього автобусного сполучення «Громада без околиць».

     Відповідно до положення про обласний конкурс переможців визначила Рада конкурсу, до якої увійшли депутати обласної ради, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. Отож, за результатами конкурсу, перемогу здобули 50 проектів. Вони отримають кошти з обласного бюджету для реалізації своїх ідей на місцях.

     Проект «Громада без околиць» є логічним продовженням ініціативи по запуску внутрішнього автобусного сполучення в межах Шишацької об’єднаної територіальної громади, що буде втілена найближчим часом, та передбачає придбання нового пасажирського автобуса Богдан. Загальна вартість проекту складає 1 мільйон 450 тисяч гривень. Проектом передбачено співфінансування з обласного бюджету в розмірі  500 тисяч гривень та з селищного бюджету в розмірі 877 тисяч гривень, решта суми буде надано громадськими організаціями. Реалізація проекту запланована на 2017 рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь