A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

День громадян похилого віку

Дата: 30.09.2016 14:36
Кількість переглядів: 709

     З нагоди відзначення 25-ї річниці Міжнародного дня громадян похилого віку, Дня ветерана 29.09.2016 року територіальним центром спільно з Шишацькою районною ветеранською організацією та Відділом культури та туризму Шишацької селищної ради, організовано та проведено в Шишацькому РБК урочисті заходи та святковий концерт.

     Перед гостями зібрання виступили аматори сцени  з великою концертною  програмою, яка чередувалася піснями та українським гумором.      

      За традицією зі своїми побажаннями і привітаннями до глядачів звернулися голова Шишацької районної адміністрації В.Б. Іваненко, голова Шишацької  районної ради В.Г. Сафонов, заступник голови Шишацької селищної ради О.М. Білик  та голова Шишацької районної організації ветеранів Л.М. Канівець.

Почесних ветеранів було нагороджено подарунками, які були придбані за рахунок  коштів Шишацької селищної ради.

       На урочисте дійство завіталося багато людей похилого віку, які цікаво та насичено провели час. Це почесні люди старшого покоління, досвідчені, мудрі, добрі, котрі пройшли довгий трудовий шлях, де самовіддано працювали. У кожного з них своя доля, що дарувала і дарує радості і печалі, своя життєва дорога, що не раз випробовувала на стійкість, витримку і порядність. У  святковий щедро напоєний теплом осінній день, люди зібралися в чудовому товаристві на свято праці, свято долі, свято життя.

      Святкова зустріч  зігріта осіннім теплом за традицією завершилася святковим обідом, організованим за фінансової підтримки Шишацької селищної ради, де всі бажаючі глядачі мали змогу пригоститися солодощами та фруктами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь