A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Майстер-клас «Артишок»

Дата: 07.04.2017 14:42
Кількість переглядів: 745

   6 квітня 2017 року відбулося засідання методичного об’єднання  вчителів трудового навчання Шишацької селищної ради з теми: «Формування успішного освітнього середовища шляхом впровадження інтерактивних технологій» з метою стимулювання активності і прагнення вчителів до підвищення професійної майстерності, до самоосвіти, надання методичної допомоги в моделюванні уроків трудового навчання з використанням інноваційних методів навчання.

Фото без опису

   Учасники зібрання активно брали участь в обговоренні різних питань, зокрема, використання інтерактивних та інноваційних методів навчання, проектів нових підручників з обслуговуючих та технічних  видів праці для учнів 9 класу.

   Світличний Геннадій Іванович ознайомив присутніх із результатами та перебігом ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання, яка цього року проходила в Полтаві.

    Ляшенко С.В. - методист відділу освіти - презентувала вчителям інноваційну літературу видавництва «Основа», яка допоможе сучасному вчителю змоделювати структуру уроку відповідно до нових вимог.

    Також  дуже цікаво пройшов майстер-клас «Артишок»,  який   провела Ляшенко С.В. Учасники методичного об’єднання із захопленням освоювали нову техніку створення писанки на пінопластовому яйці за допомогою атласних стрічок. Кожен учасник виготовив виріб.

  Підвели підсумки роботи  за круглим столом. Обговорили, обмінялися досвідом роботи з метою впровадження у практику роботи та розробили методичні рекомендації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь