A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

«Наш край у творах мистецтва»

Дата: 07.04.2017 14:45
Кількість переглядів: 750

     Славетна наша земля Шишаччина. Це місце, де ми народилися, де ми живемо, де ми вперше почули мамину пісню і мудре батьківське слово. Батьківський край – найдорожчий, святий. Історія рідного краю, рідної землі, облагородженої її людьми, чи не найжиттєдайніше джерело любові і шани до великої Вітчизни – України.

     У Шишацькій спеціалізованій  школі  ім. В.І. Вернадського з листопада по березень проводився цикл презентацій «Наш край у творах мистецтва». Підготували ці заходи заступник директора з виховної роботи Пелих В.С. та завідуюча шкільною бібліотекою Воронянська Т.П.

     Перший цикл був присвячений художникам, другий – письменникам, третій – кінофільмам, які знімалися в нашім краї. Презентував їх відомий автор і співавтор багатьох видань, краєзнавець Василь Іванович Магда. Третя презентація співпала з виходом його нової книги «У нас знімали кіно». Учням і вчителям Шишацької спеціалізованої школи ім. В.І. Вернадського пощастило стати першими її читачами.

    Ці зустрічі учнів з талановитою людиною і великим патріотом Шишацького краю мають велике значення у виховані підростаючого покоління. Очевидно, так і народжується любов до рідної землі, до свого народу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь