A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Шкільні новини

Дата: 18.10.2016 15:13
Кількість переглядів: 510

     У  серпні цього року у Воскобійницькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів проведено капітальні ремонти  систем водогону та  каналізації. Протягом вересня - жовтня – капітальний ремонт системи опалення.  Відремонтовано санвузли, замінено сантехніку,  встановлено нові, економні радіатори опалення.  

    Усі ці роботи відбуваються за рахунок коштів місцевого бюджету та спонсорські кошти СТОВ «Воскобійники». Валерій Ілліч Капленко особисто контролює хід робіт, турбується про комфорт воскобійницьких школярів. 

Фото без опису

     А у вересні цього року було проведено капітальний ремонт в спортзалі Жоржівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Відновлено дерев’яну конструкцію, замінено шиферну покрівлю на сучасну металеву, проведено внутрішні роботи. Сьогодні спортивний зал має естетичний вигляд та відповідає санітарно-гігієнічним умовам.

     Жоржівські школярі та молодь села отримали прекрасні умови для занять фізкультурою і спортом, адже сьогодні школа в селі – центр активного дозвілля. Дуже добре, що це розуміють керівники нашої громади. Завдяки спільним зусиллям та співпраці відділу освіти Шишацької об’єднаної громади, молоді села, ми маємо можливість пропагувати здоровий спосіб життя, формувати здоров’язбережувальні компетентності школярів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь