A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Воскобійницькі школярі захищають спортивну честь Шишацького району

Дата: 05.02.2018 15:14
Кількість переглядів: 755

   29 – 31 січня 2018 року в м. Лубни відбувся фінал обласної спартакіади з баскетболу серед юнаків 2001 р. н. Шишацький район представляла команда Воскобійницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (капітан Вертелецький Євген). З результатом 79 – 71 воскобійницькі хлопці вибороли 5 місце в команди с. Котельва.  Кращу гру показали Микитенко Владислав, Шваб Сергій, Вовкобой Іван, Вертелецький Сергій, Вертелецький Євген.

   1 – 2 лютого  в  м. Полтава відбувся ІІ етап Чемпіонату України з баскетболу 3 на 3.  1 лютого – серед молодших школярів (юнаків і дівчат 2003 р. н.). Результати порадували і самих спортсменів і тренера команди Батьковського М.М., адже на ігровому полі команді Воскобійницької школи протистояли сильні команди обласного центру та м. Лубни, Кобеляк, Кременчука.  І дівчата (капітан Пічкур Сніжана), і хлопці  (капітан Вертелецький Євген)  вибороли ІІІ місце у своїй категорії.

   У суботу, 2 лютого, відбулися змагання серед юнаків і дівчат 2000 р. н. Команда хлопців  (капітан – Вертелецький Сергій) зайняла 7 місце, «вирвавши» його в команди з Яресьок,  якій поступилася в І  етапі змагань.

   А дівчата показали найвищий рівень гри і стали переможцями ІІ етапу  Чемпіонату України з баскетболу 3 на 3 та отримали путівку на Чемпіонат України, який відбудеться в м. Київ у травні цього року. Слід відзначити високий клас гри капітана команди Лагоди Валентини, Волик Вікторії та Ребрик  Каріни.

   До речі, у Воскобійницькій загальноосвітній школі учні, які грають в спортивні ігри, мають також високі результати в навчанні та беруть участь у житті школи: Лагода Валентина є призером районної олімпіади з української мови та літератури, Вертелецький Євген – з математики та фізики, Вовкобой Іван, Тищенко Тетяна і Пічкур Сніжана – активні учасники художньої самодіяльності.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь