A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Спортивні змагання у Михайликах

Дата: 12.05.2017 15:30
Кількість переглядів: 842

   11 травня 2017 року на базі Михайликівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів було проведено спортивні змагання на «Кубок Героя України  С. С. Антонця». Ці змагання започатковані в 2010 році, і з цього часу кубок незмінно залишається в Михайликівській школі. Зі словами вітання звернулися до спортсменів заступник голови Шишацької селищної ради Цимбалюк Т. М., начальник відділу освіти Шишацької селищної ради Караваєва Н. М.

Фото без опису

   Цього року у змаганнях взяли участь чотири школи: Михайликівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, Ставківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Зіньківського району, Жоржівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, Ковердинобалківська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів.

Фото без опису

   Цьогорічні змагання були проведені з багатьох видів спорту: біг на 60 та 100 метрів, стрибки в довжину, настільний теніс, підтягування на перекладині, шахи, шашки, перетягування канату.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   Всього було вручено 10 медалей та 33 грамоти. За результатами змагань четверте місце зайняла команда Ковердинобалківської школи, третє місце – команда Жоржівської школи, друге – Ставківська команда, а перше місце традиційно посіла команда Михайликівської школи. Усі команди отримали цінні призи, а переможці отримали грошові винагороди.

Фото без опису

   Хочеться зазначити і подякувати незмінним спонсорам ПП «Агроекологія» за щорічну фінансову підтримку та сестрі медичній Михайликівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини Нос Людмилі Василівні за надання медичної допомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь