A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Виїзний мобільний пункт доступу до БПД для жителів Ковердинобалківського старостинського округу

Дата: 06.04.2018 10:15
Кількість переглядів: 650

   05 березня 2018 року начальник відділу Шишацького бюро правової допомоги, Легейда Вікторія здійснила виїзний мобільний пункт доступу до БПД для жителів Ковердинобалківського старостинського округу. Питання, з якими зверталися громадяни стосувалися здебільшого з спадкового, житлового та виконання судових рішень. Всі присутні отримали відповіді на поставлені запитання. Також надано методичну допомогу старостату з метою удосконалення надання ними безоплатної правової допомоги.

   Також цього дня відбулася робоча зустріч з старостою Ковердинобалківського старостинського округу, Антонь Іваном. В ході зустрічі сторони домовились про постійну співпрацю щодо направлення осіб, які потребують безоплатної правової допомоги до відділу «Шишацьке бюро правової допомоги», обговорили питання доступу до системи безоплатної правової допомоги на території старостату за допомогою Skуpe зв’язку.

 Працівників  старостинського округу було ознайомлено про загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!», який реалізується Міністерством юстиції по всій Україні у співпраці з системою надання безоплатної правової допомоги та територіальними органами юстиції за підтримки програми USAID «Нове правосуддя», БФ «Відродження» та інших міжнародних партнерів та донорів. Метою проекту є формування нової правової свідомості шляхом інформування громадян про їхні права та надання механізмів щодо їх захисту. Важливим елементом проекту є створення на базі Кабінету Міністрів України моніторингової групи для системного періодичного розгляду ключових справ щодо порушення прав громадян.

   Додатково було повідомлено що реалізувати своє право на безоплатну правову допомогу громадяни зможуть, звернувшись до Шишацького бюро правової допомоги, яке працює за адресою: смт. Шишаки, вул. Партизанська, 2, тел. (05352) 92413.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь