A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

95-річний ювілей Головатенко Ганни Іванівни з села Воронянщина

Дата: 16.04.2018 10:40
Кількість переглядів: 807

   13 квітня 2018 року відзначає свій 95-річний ювілей Головатенко Ганна Іванівна з села Воронянщина Гоголівського старостинського округу.

   З Днем народження Ганну Іванівну привітали завідувач відділення денного перебування Територіального центру Шишацької селищної ради Світлана Шона та соціальний робітник Валентина Степаненко, яка обслуговує іменинницю. Вони подарували подарунки, побажали шановній ювілярці міцного здоров’я, побільше радісних і сонячних днів у житті, незважаючи на роки, невичерпної енергії, оптимізму, тепла і стільки добра, скільки вона протягом свого нелегкого життя подарувала людям.

   А потім були спогади... Ганна Іванівна, маючи відмінну пам’ять, згадувала своє життя, а за плечима тернистий шлях: убоге дитинство, обпалена війною юність, тяжка робота під час відбудови, радість перемог і гіркота невдач, щасливі миттєвості і безсонні ночі, щоденний неспокій і турбота про дітей, яких у Ганни Іванівни троє.

   Таке суцвіття літ не кожен назбирає, такий скарб не кожен осягне, а вона змогла всім своїм неспокійним життям це довести. Тому так шанують і поважають Ганну Іванівну земляки, не забувають родичі, онуки, відвідують сусіди.

   Коли запитують цю тендітну з добрими очима і усмішкою на обличчі жінку, в чому ж секрет її довголіття, відповідає: «В любові до людей і в постійному русі».

   То ж, шановна Ганно Іванівно, нехай ще довго не гасне Ваш оптимізм, залишається гарячим Ваше серце, не вичерпується джерело Вашої любові, а мудрість років, природний розум, любов до життя, працьовитість, порядність і людяність будуть зразком для молодого покоління. І кожен день Вашого життя нехай наповнюється теплом людської вдячності і шани, бо Ви варті цього! Довголіття Вам і всіх земних благ!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь