A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Участь у Чемпіонаті шкільної баскетбольної Ліги 3 на 3

Дата: 23.05.2018 08:58
Кількість переглядів: 644

   Нещодавно  у м. Київ відбулися фінальні змагання Чемпіонату шкільної баскетбольної Ліги  3 на 3. До палацу спорту «Меридіан» з’їхалося 32 команди дівчат старшої вікової категорії з різних куточків нашої країни.

  Полтавську область у цій віковій групі представляла команда дівчат Воскобійницької  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. До цих змагань наші спортсменки готувалися наполегливо. Адже суперницями їм були  команди старшокласниць із Києва, Харкова, Тернополя, Хмельницького, Одеси та інших великих міст України, в яких і наповнюваність шкіл вища,  й умови тренування кращі.  До поїздки в Київ за підтримки відділу освіти Шишацької селищної ради для спортсменок було придбано  3 пари баскетбольного взуття, спортивні рюкзаки; народний депутат України О. І. Кулініч допоміг  придбати футболки, на які було нанесено надпис «Воскобійницька ЗОШ І-ІІІ ст.», депутат Шишацької селищної ради В. І. Лубенець  - м’ячі для гри в баскетбол 3 на 3, колишня вчителька Воскобійницької школи  Л. С. Пилипенко  - 1 пару кросівок.

   Згідно жеребкування наші дівчата увійшли до найсильнішої групи, в якій грали команди Тернополя, Дніпра та Переяслава – Хмельницького. Воскобійницькі  дівчата  не підвели свого педагога і тренера Батьковського Михайла Михайловича, виявили бійцівський характер,  найкращі спортивні якості, показали високий рівень гри. У команди Тернополя  наші дівчата виграли з рахунком 11 – 7, поступилися команді Дніпра 11- 6 та здобули нічию  в грі з командою Переяслава – Хмельницького.

   Кращим гравцем команди, звісно, стала Лагода Валентина, капітан команди, цьогорічна випускниця, яка показує високі результати в баскетболі, міні - футболі, настільному тенісі,  має юнацьких розряд з легкої атлетики та мріє  пов’язати свою майбутню професію з фізкультурою та спортом. Прикладом для Валентини є її класний керівник, вчителька фізкультури   Батьковська Олена Миколаївна та вчитель фізкультури й тренер Батьковський Михайло Михайлович.

   У цих змаганнях перемогу здобула  команда м. Бердянська, ІІ місце за  командою м. Рівне,  ІІІ місце – м. Дніпра. До речі, до складу цих команд входять  гравці юнацької збірної України з баскетболу. Воскобійницькі дівчата, показавши достойний рівень гри, увійшли в двадцятку серед 32 команд.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь