A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Перший випускний 2018 року

Дата: 25.05.2018 08:36
Кількість переглядів: 767

   Останні весняні дні – це завершенням навчального процесу проведенням свята останнього дзвоника та випускних. Отож, 24 травня відбувся перший випускний у дошкільному навчальному закладі «Ясочка» селища Шишаки. Випускний бал у дитячому садку – це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків. Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та добрими й улюбленими вихователями. Але це не день для смутку, а велика подія, бо випуск – це маленька сходинка до нового життя. Тому випускне свято завжди особливе.

   Усі випускники показали свій талант, свої уміння та навички, які вони здобули  у  дошкільному  навчальному  закладі і яким пишаються не тільки вони, але й вихователі Гречка Т.П., Москаленко С.М. та батьки. Діти успішно продемонстрували свої уміння, кмітливість, винахідливість, творчі здобутки  та здібності.

   Линуло багато пісень про садочок та майбутні перші шкільні роки під супровід музичного керівника Матюшко С.П. Звучали слова вдячності усім працівникам дитячого садка. Випускників вітала завідувач дошкільного навчального закладу Усенко Н.О., батьки, які бажали успіхів у навчанні, бути справжніми людьми та любити свою Україну. Майбутнім школярам вручили  їхні перші в житті «дипломи» про отримання дошкільної освіти.

   По закінченню свята діти випустили в небо повітряні кульки, загадуючи свої бажання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь