A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Віночок літа

Дата: 20.06.2018 15:44
Кількість переглядів: 483

   Літо-літечко… Як же давно всі на нього чекали, а що вже й говорити про школярів!

  За традицією щороку учні початкових класів та діти пільгових категорій мають змогу відпочивати у пришкільних оздоровчих таборах. Одним із таких дитячих «курортів» став і наш жоржівський «Віночок».

   Відкриття сезону відпочинку та розваг відбулося на березі мальовничого Псла, куди з’їхалася дітлашня на святкове дійство, яке підготували відділи освіти та культури Шишацької селищної ради. Веселі аніматори, цікаві художні номери та захоплюючий квест, а також традиційні смачні призи. Нікого не залишили поза увагою організатори дитячого свята.

     Звичайно, після такого старту наш «Віночок» лише «набирав обертів».

    Щодня маленькі вихованці були зайняті різноманітними цікавими та корисними справами, які організовували для них наставники-педагоги Коновалова І. І., Левдер С. М., Пасхал Н. М., шкільний психолог Майборода Л. В., організатори спортивної роботи Явтушенко А. П. та Діготь А. М. Калейдоскоп цікавої інформації, захоплюючі ігри, конкурси, походи…

   А чого тільки варті екскурсії-мандрівки! Їх, мабуть, діти чекали найбільше. Музей із розповідями професійних екскурсоводів і знайомства з екзотичними тваринами,  атракціони, що перехоплюють подих, і катання верхи на красенях-скакунах. Вражень та емоцій просто безліч! Але ці поїздки були б просто неможливими без допомоги постійних спонсорів – керівництва ТОВ «Агрофірма ім. Довженка» та відділу освіти Шишацької селищної ради.

    Особлива подяка нашому незмінному водієві Юрченку А. І., справжньому майстрові своєї справи.

   Відпочинок школярів не був би повноцінним без смачного корисного харчування. І тут вже на славу постаралися кухарі Бельмас К. С., Яресько Л. М. та комірник Діготь В. Г. Ми могли собі дозволити  частувати дітлахів не тільки традиційними сніданками та обідами, а ще й свіжими овочами та фруктами, солодощами й морозивом.

   Як приємно, що наш постачальник харчових продуктів (ФОП Єрошенко А. В.) подбав про те, щоб діти отримали не тільки ті товари, що були замовлені школою, а ще й гостинці у вигляді смачних соковитих фруктів.

   Швидко промайнули три тижні захоплюючого відпочинку і, навіть, трішки сумно було прощатися дітям зі своїм улюбленим табором відпочинку, який став для них справжнім віночком літа.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь