A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

До побачення, таборе!

Дата: 20.06.2018 15:52
Кількість переглядів: 627

   Літо в розпалі. Цього року воно дарує нам не тільки поцілунки палкого сонця, а й вранішню свіжість, рясні дощі з грозами, буйне цвітіння квітів, від яких аж у очах миготить, і п’янкий запах липи. Стрункі дерева пишаються своєю вродою, манять своїм дурманом, запрошуючи у тінь відпочити, а від цвіту і листя не видно.

   Усі знають, що липа- це не тільки краса, а й прекрасні  ліки від застуди. Тож учні Ковердинобалківської  філії  І-ІІ ступенів перебуваючи у оздоровчих таборах «Сонечко» та «Зміна-Веселка» вирішили не байдикувати, допомогти своєму кухарю Денисенко Галині заготовити у шкільну столову липу для чаю, щоб із 1 вересня смакувати цілющим напоєм. Та і вдала нагода трапилася.

   Працівники комунального підприємства Шишацької селищної ради приїхали, щоб допомогти навести лад навколо пам’ятника Невідомого солдата, бо старі  липи так нахилили своє гілля, що майже повністю закрили постать на п’єдесталі.

   І ось важке гілля падає вниз. Діти із захопленням спостерігають  за роботою дорослих, а потім починають теж працювати. Заховавшись у холодок, вони обривають квіти, які пізніше, коли школярі триматимуть у руках чашки із запашним чаєм, нагадають їм про цей день, про літо, про табір праці та відпочинку, який їх ще більше здружив.

    І ось настав останній день в пришкільних таборах. Що ж цікавого він нам приготував?

Щоб діти запам’ятали цей відпочинок, це літо і свої пригоди, отримали нові неповторні емоції, потрібно провести останній день в таборі незвичайно і енергійно. В такому випадку найкращий варіант – квест.

   Діти із захопленням виконували завдання квесту «Джуманджі», поспішали від станції до станції, проявляли вправність і кмітливість, щоб першими дійти до фінішу. А завдання в квесті різноманітні і цікаві. Тут і розмальовки, і дистанції з перепонами, і загадки, і ребуси, і «павутиння», і «кров ягуара» та багато чого іншого. А на завершення солодкі призи за старання.

    Ось так і пройшов останній день в таборах «Сонечко» та «Зміна-Веселка». До побачення, таборе! До наступного літа.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь