A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Щасливі миті дитинства

Дата: 23.06.2018 08:57
Кількість переглядів: 891

   Перші промені теплого літнього сонця сповіщають школярів про прихід довгоочікуваних канікул. Стомлена від навчання дітвора, не марнуючи часу, з головою занурюється в омріяний відпочинок. Хто ж, як не школа, подбає про змістовний, цікавий та корисний відпочинок своїх учнів. Адже у більшості з них влітку розпочинають свою роботу пришкільні табори.

   Нинішній рік – не виняток. Відповідно до заяв батьків, на базі Гоголівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені М.В.Гоголя  було організовано пришкільний оздоровчий табір з денним перебуванням «Веселка». У школі були створені всі умови для літнього оздоровлення та зайнятості 46 учнів.

   Все, що складає насолоду життя, в пришкільному таборі «Веселка» є результатом чіткої, продуманої роботи колективу вчителів, які вважають, що пришкільний табір – це місце, у якому проходить робота з організації змістовного дозвілля та виховання юних громадян України. Виховний процес з дітьми в таборі поєднував творчість, відпочинок, спорт. Організовано проводилися тематичні  дні: «День знайомства», «День відповідальності», «День веселий», «День дитинства», «День співпраці», «День несподіванок», «День оптимізму»,  «День довкілля»,  «День друзів»,  «День туриста»,  «День спорту і єдності», «День подорожей», «День фантазерів», «День прощання». 

  Крім запланованих свят школярі часто їздили на екскурсії. Так, діти побували у Полтавському академічному обласному театрі ляльок, де переглянули виставу «Кривенька  качечка». Під час поїздки до музею важкої бомбардувальної авіації в м. Полтава учні побачили літаки різних часів і моделей. Діти захоплено слухали екскурсовода, з великим задоволенням побували в салонах літаків.

   Змістовною та пізнавальною виявилася екскурсія до зоопарку «Бабусин дворик» в с. Тахтаулово. Школярі з цікавістю розглядали екзотичних тварин та мали змогу їх погодувати.

   Незабутні враження справили на дітей мандрівки рідним краєм: екскурсія у сільську бібліотеку, до Гоголівського ФАПу та аптеки, Яворівського лісу. Дуже цікавою для веселчат була екскурсія у Національний музей-заповідник М.В. Гоголя. Багато нового і повчального дізналися діти про життя і творчість геніального письменника – земляка Миколу Гоголя.

  Справжніми помічниками вихователів у таборі стали вожаті – учні-старшокласники, які залюбки допомагали малечі у підготовці до конкурсів, участі в спортивних змаганнях, інтелектуальних турнірах.    Кожен день, проведений в пришкільному таборі, подарував дітям позитивні емоції, незабутні враження, зустріч  з  прекрасним, з дивом. Бо, як писав Михайло Стельмах, «усі дива на землі робляться саме улітку…».

    Добігла до кінця табірна зміна. А в дітей нашої школи гарних вражень вистачить на цілий рік!

   Батьки, вчителі, діти висловлюють подяку приватним підприємцям Лубенець Наталії  Василівні, Чтенцовій Ользі Миколаївні та всім небайдужим людям. Завдяки  їхній  небайдужості, активній життєвій  позиції, високій  громадянській свідомості учні Гоголівської загальноосвітньої школи    І-ІІІ ступенів імені М.В.Гоголя змогли отримати справжню насолоду від літнього відпочинку!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь