A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Участь представників Шишацької ОТГ в семінарі Мінсоцполітики

Дата: 16.07.2018 14:52
Кількість переглядів: 721

 Фото без опису  11 – 12 липня у м. Київ пройшов семінар на базі державного підприємства інформаційно-обчислювального центру Міністерства соціальної політики. Делегація селищної ради, у складі начальника Відділу соціального забезпечення, праці та соціальних послуг Наталії Завалідер та начальника Відділу організаційної, кадрової та інформаційної роботи виконавчого комітету Руслана Леня, взяла участь в тренінгу та тестуванні програмного забезпечення, розробленого з метою організації електронного документообігу між уповноваженими соціальними підрозділами ОТГ та структурними підрозділами з  питань соціального захисту населення.

  Доповідачами програми семінару виступили директор центру Пилипенко Геннадій Вікторович, головний юрист з питань соціального захисту – завідувач відділу Соломаха Тетяна Іванівна, консультант Групи управління Проектом Світового банку Зінкевич Наталія Іванівна та спеціалісти центру. В ході презентації розробники представили проект алгоритму взаємодії, програмне забезпечення та його функціонал, а також вислухали зауваження та пропозиції щодо необхідних додаткових опцій програмного забезпечення від учасників пілотних регіонів. І організатори і відвідувачі семінару залишилися задоволені результатами обговорення.

  Децентралізація влади переходить на новий етап, адже це програмне забезпечення фактично реалізує надання адміністративно-соціальних послуг у старостинських округах об,єднаних громад. Таким чином втілюється у життя проект під гаслом «Влада на відстані витягнутої руки».

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь