A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Яскраві майданчики для наших дітей

Дата: 18.07.2018 09:03
Кількість переглядів: 460

Фото без опису   Є події, які, на перший погляд, не мають особливого значення, але якщо вдуматися, їх важливість стає зрозуміла кожному. Так дитинство – це найщасливіша пора нашого життя. Маленькі хлопчики та дівчатка повинні зростати в атмосфері безмежної любові та опіки як з боку батьків, так і з боку влади. Саме тому селищна рада покладає багато зусиль, щоб наші діти росли в турботі.

   До очільника громади Олександра Тутки надійшло звернення від жителів вулиць Луг, П. Балабуєва, Максименка, Лермонтова, Суворова селища Шишаки із проханням щодо встановлення дитячого ігрового майданчика. На черговій сесії селищної ради було прийняте рішення реалізації проекту щодо встановлення 2 дитячих майданчиків на розі вулиць Максименка-Луг та у селі Чернишівка. На ці заходи виділено 76 тис.грн. з місцевого бюджету.

 Фото без опису  Розпочато перший етап встановлення майданчика у селі Чернишівка. Вже розчищено територію і ліквідовано аварійні дерева. Зовсім скоро більше 50 дітлахів матимуть змогу проводити змістовне дозвілля на новому майданчику. Планують встановити яскраві гойдалки, гірку, драбинку, карусель та інші конструкції.

   Під час гри діти пізнають світ, до того ж перебування на подібних майданчиках складає основу для формування здорового способу життя у майбутньому. А це, відповідно запорука здорової нації. Велике значення має те, що наші мешканці стають соціально відповідальними. Щораз надходять заяви від мешканців горомади, які не просто просять чи вимагають у своїх зверненнях, а й пропонують долучитися до роботи. А це важливо!

 

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь