A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Щасливі миті Дня села у Великій Бузові

Дата: 20.08.2018 11:34
Кількість переглядів: 1411

    18 серпня мешканці Великобузівського старостинського округу традиційно відзначали День села, щоб підсумувати зроблену роботу і, звичайно, провести чудове свято усім разом.

   Перед будинком культури у селі Велика Бузова зібралося багато люду. Музика та гамір стихають – на сцені аматорський ансамбль «Молодички» з художнім керівником Михайлом Самойленком відкривають урочистість задушевною піснею.

   До слова запросили селищного голову Олександра Тутку. Він щиро привітав дружню працелюбну і розважливу великобузівську сільську родину. Очільник громади подякував старості за продуктивну співпрацю і втілення у життя важливих для села проектів. Олександр Іванович звернув увагу на прекрасні традиції, які щороку відроджуються тут на святі села.

    Катерина Цьова у вітальному слові наголосила, що самовіддана праця і любов до рідної землі сприяють розвитку і процвітанню сіл. Відмітила, що це свято дає змогу оцінити і підсумувати пророблену роботу за останній рік. Катерина Сергіївна відзначила подяками та подарунками ювілярів, наймолодшого та найстаршого жителів, учасників АТО, сімейні пари, сумлінних трударів, учасників навчально-виховного процесу, аматорів місцевої самодіяльності.

  До присутніх, зі щирими вітаннями, звернувся директор виробничого підрозділу «Агрофірма «Золота гора» ТОВ «Агрофірма «імені Довженка» Віктор Микитченко. Він підкеслив, що розвиток, успіх і процвітання громади залежать від кожного жителя, старанного учня і працівника.

    Знаковою подією на святі стало нагородження Грамотою Верховної Ради України вчителя Великобузівського навчально-виховного комплексу Геннадія Світличного, за здобутки перед народом України. Олег Кулініч, народний депутат України, особисто передав її власнику та привітав усіх присутніх з Днем села. Попіклувався і про святковий подарунок ним став виступ заслуженої артистки України Олени Білоконь та шоу-балету «Флеш».

   На території проведення свята було багато цікавого. Це неймовірні виставки місцевих митців, безкоштовні розваги для наймолодших. Кожен бажаючий міг придбати щось смачненьке доки на сцені виконували пісні та кружляли у танцях великобузівські аматори сцени та учні навчально-виховного комплексу.

 

  У прохолоді серпневого вечора завершувалося свято. Кожен отримав незрівнянні позитивні емоції. Якщо ви сьогодні не завітали у село Велика Бузова, то обов′язково наступного року одягайте вишиванку і гайда по гарний настрій, душевний відпочинок та приємно проведений час.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь