A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Як українці перетворюються на хейтерів

Дата: 28.08.2018 14:13
Кількість переглядів: 887

Фото без опису   Українці - це прекрасний народ, із автентичними традиціями, незрівнянним колоритом та непідробними емоціями, часто є синонімом веселої, щирої людини, правдолюба непримиренного із кривдником. Але сучасність трішки відрізняється від фольклорного образу. Вже не ті козаки, що раніше. Поряд з нами живуть, працюють, існують зовсім іншої конституції люди, котрі маніпулюють думкою звичайного пересічного українця. Також уміло адаптуються під прийдешній вдаваний авторитет, а в кінці-кінців прикриваються громадськістю. А хто вірить, йдучи у них на повідку? Ми з вами! Сприймаємо за правду історії з неймовірними фактами, котрі вже підкріплені якимись «офіційними» даними. Але трішки наполегливості, відвідувань пари сайтів і в результаті - або дуже застаріла інформація, або формат подачі такий, що виходить неймовірна сенсація.

   Наприклад, як директор може не знати, що відбувається злиття навчального закладу з іншою установою? Чому недостовірна чи неповна інформація стає для жителів основою суспільної позиції? І головне, що такі вигадки в соціальних мережах мають активних прихильників, котрі безупинно борються за цю «правду».

  Ми живемо у сучасному світі, де свобода слова тихо перетекла у океан політичних маніпуляцій. Добре одне, що рятує тісний територіальний зв'язок. Бо всі свої і до правди легше дібратися, ніж, наприклад, у містах. І знаємо про персонажів, котрі у гонці за рейтингом, готові йти по головам усіх жителів. Такі автори сенсаційних постів ставлять в пріорітет не добробут, мир, благополуччя, а кількість гнівних коментів та пустопорожній ажіотаж. Колотити і підбурювати жителів. Таких би «активістів» на передову…

    Хочеться запитати, чому написали про закупівлю семимільйонного рентгенапарату, а про те що за кошти селищного бюджету відремонтовано майже всю первинку, закуплено нове обладнання і нові медичні авто, начасі планується будівництво водогонів, піднімається з колін соціальна сфера, ремонтуються навчальні заклади - ні? Можливо це не багато, але об′єднана громада існує лише три роки, а зроблено те, на що десятиліттями закривали очі.

   Звісно, нікому не цікаво, що частина податків жителів ОТГ йде на утримання районної гілки влади. Котра в свою чергу, зобов′язуючись утримувати вторинну медицину, просто виявилася неспроможною. Та будучи відповідальним керівником можна було б вирішити ці питання завдяки додатковому джерелу доходів - рентній платі за видобування природних надр. Чи не так?

   Шановні жителі громади, не дайте ввести себе в оману. Перевіряйте все, що читаєте. Шукайте офіційні джерела, а якщо цей варіант не влаштовує - запитайте у компетентних осіб. Селищна рада зацікавлена у відкритості та прозорості роботи, щоб кожен знав і бачив виконану роботу. Для цього працює оновлений офіційний сайт громади, у соцмережі «Fecebook» нещодавно стартувала сторінка «Життя нашої громади», у приміщенні селищної ради щоденно здійснюється прийом громадян, у кожному старостинському окрузі є представники ОТГ - старости і депутати.

   У сучасному світі важливо мати власну думку, спілкуватися і позиціонувати небайдуже ставлення до рідного краю. Бо завжди є хейтери, які всілякими методами здійснюють негативну діяльність спираючись на неосвіченість чи некомпетентність громадян.

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь