A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

На варті правопорядку

Дата: 30.08.2018 14:51
Кількість переглядів: 809

Фото без опису   27 серпня 2018 року на базі Гоголівської сільської бібліотеки для дітей було проведено спільний захід на тему: «На варті правопорядку» на базі бібліотеки до Дня незалежності України, метою якої було вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України, виховання поваги громадян до державних символів України.

   Ведуча, бібліотекар Гоголівської сільської бібліотеки Ольга Харь, провела правові ігри, загадки на правову тематику. А також розповідали віршики, казки на правову тему, як поводити себе на подвір`ї, і в школі. Дідкам, які краще відповідали на запитання були вручення призи.

     В рамках право просвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я маю право! Про свої права та «Конвенцію про права дитини», розповіла головний спеціаліст відділу «Шишацького бюро правової допомоги» Катерина Малаш. Також діткам було прочитано твір «Казка про Україну», де вказано що Україна живе в кожного в будинку, співає чарівні пісні і сіє навкруг свою щиру любов і доброту. По закінченню заходу залишені інформаційні буклети та врученні призи.  

    Додатково було повідомлено що реалізувати своє право на безоплатну правову допомогу громадяни зможуть, звернувшись до Шишацького бюро правової допомоги, яке працює за адресою: смт. Шишаки, вул. Партизанська, 2, тел. (05352) 92413.

Прес-служба селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь