A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новий дитячий майданчик

Дата: 03.09.2018 11:10
Кількість переглядів: 1016

Фото без опису   Усі дбайливі батьки бажають своїм чадам лише найкращого. Мами і тата прикладають всю свою любов і відданість, щоб дітки росли здоровими та щасливими. А малечі необхідно бавитись, сміятися та давати волю своїй енергії, адже дитинство - це безтурботна пора.

  До селищної ради надійшло звернення від жителів вулиць Луг, Петра Балабуєва, Максименка, Лермонтова, Суворова селища Шишаки із проханням щодо встановлення дитячого ігрового майданчика. На черговій сесії ради було прийняте рішення щодо встановлення дитячого майданчика на розі вулиць Максименка-Луг та виділено 38 тис.грн. з місцевого бюджету. На сьогодні цей проект втілений у життя.

   Відкриття майданчика припало на 1 вересня – День знань. Співпадіння виявилося дуже символічним, так як це свято нерозривно пов′язане із дітьми. З цього приводу організатори підготували смачні подарунки для маленьких відвідувачів.

Фото без опису  Селищний голова та депутати Шишацької селищної ради завжди сприяли і надалі підтримуватимуть впровадження таких заходів, створюючи у населених пунктах об′єднаної громади достатню кількість облаштованих ігрових майданчиків для безпечного дозвілля дітей.

   Беззаперечно, що забезпечення комфортних умов відпочинку для найменших жителів відіграє важливу роль у їх зростанні. Тепер дітлахи щодня відвідуватимуть майданчик та проводитимуть змістовно час.

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь