A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Хто спортом займається, той сили набирається

Дата: 10.09.2018 15:18
Кількість переглядів: 4727

   Спорт – невід’ємна складова людського життя. Для когось – це професія, для когось – спосіб життя, для когось – розвага, а для когось – просто невід’ємна частка вислову "сало – сила, спорт – могила". Але хай там як, спортсмен живе у кожному з нас. Бо спорт – це прагнення бути кращим і досягти більшого. Це азарт, що охоплює при наближенні до мети. Це емоції, які супроводжують кожну перемогу і кожну поразку.

   Будь-яке змагання – це драматична історія зі своїм стартом і фінішем, із внутрішньою інтригою, пристрастями і непередбачуваною розв’язкою.

   Так, 6 вересня на веслувальній базі села Климівка, що під Полтавою, відбулася обласна спартакіада серед селищних голів, голів районних рад, їх заступників, старост та працівників обласної ради. У змаганнях взяли участь 17 команд, першість виборювали у чотирьох дисциплінах – пляжний волейбол, шашки, перетягування канату та гирьовий спорт.

    Команду Шишацької об’єднаної територіальної громади представили Олександр Тутка – селищний голова, староста Ковердинобалківського округу Іван Антонь, староста Покровського округу Галина Клочко, староста Великоперевізького округу Галина Кононенко, староста Михайликівського округу Михайло Михайлик, староста Воскобійницького округу Василь Рудь та староста Гоголівського старостинського округу Андрій Шарлай.

     Наші земляки гідно змагалися у представлених видах спорту, зокрема, у гирьовому спорті здобули п’яте місце, у змаганнях із шашок посіли дванадцяте місце, волейбольні партії зіграли відмінно і отримали почесне четверте місце. А от найбільші емоції вирували у змаганнях із перетягування канату – тут наші вибороли шосте місце.

  У підсумковому заліку обласної спартакіади команда Шишацької об’єднаної територіальної громади посіла п’яте загальнокомандне місце, поступившись всього лише кількома балами суперникам.

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь