A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Відбулася робоча зустріч

Дата: 10.09.2018 15:32
Кількість переглядів: 871

Фото без опису    10 вересня керівник Шишацького відділу поліції Миргородського ВП ГУНП в Полтавській області майор поліції Віталій Шашков провів робочу зустріч з старостами старостинських округів Шишацької об’єднаної територіальної громади у приміщенні Шишацької селищної ради.

    В ході даної зустрічі обговорювались проблемні питання населених пунктів громади. Піднімались питання продажу спиртних напоїв неповнолітнім, знаходження у вечірній час у розважальних закладах осіб, які не досягли 18 років, незаконний обіг наркотичних речовин в молодіжному середовищі та насильство в сім′ях.

   Під час зустрічі обговорювався ряд актуальних питань, які стосуються захисту місцевого населення від злочинних посягань, охорони правопорядку і налагодження співпраці поліції з громадою.

Фото без опису   Крім того, Віталій Вікторович обговорив з представниками органів місцевого самоврядування, стан криміногенної обстановки, забезпечення правопорядку та публічної безпеки на вулицях населених пунктів громади.

   Віталій Шашков наголосив, що пріоритетним напрямок роботи поліції - є служіння як окремим громадянам, так і громаді в цілому. Поліція готова ефективно реагувати на заяви громадян, підтримувати з ними постійний зв'язок та інформувати про хід розгляду їх справ. Тобто, жодна із заяв та скарг громадян не залишається незареєстрованою та своєчасно не розглянутою.

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь