A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Реалізувати добрі справи – просто!

Дата: 21.09.2018 08:32
Кількість переглядів: 507

     Треба лише до 30 вересня проголосувати за ідеї своїх земляків! Триває щорічний конкурс “Бюджет участі Полтавської області”. У ньому зареєстровані п’ять проектів від жителів Шишацької об’єднаної територіальної громади. Щоби наші цікаві і корисні ідеї мали шанс на життя, необхідно зібрати голоси на їхню підтримку: чим більше, тим краще. Адже в конкурсі беруть участь багато проектів з різних куточків Полтавщини і якщо їхні мешканці будуть активнішими за шишачан, то кошти з обласного бюджету підуть саме туди.

   Тому, шановні жителі району, підтримайте своїх земляків! Навіть якщо ваше село не бере участі в конкурсі, то чому б вам не проголосувати за ідею сусідів? Адже це нічого не вартує – лише кілька хвилин вашого часу і усвідомлення того, що за вашої участі реалізовуються безкорисливі добрі справи! Він вартує – лише кілька хвилин вашого часу і усвідомлення того, що за вашої участі реалізовуються безкорисливі добрі справи! Відчуйте себе благодійником! У кожного з вас є три голоси, тому підтримайте три шишацькі проекти із п’яти. Обирайте на свій розсуд. Проголосувати можна онлайн на сайті “Громадський бюджет Полтавської області”: poltava-obl-budget.e-dem.in.ua. Якщо у вас немає доступу до інтернету, заповніть паперові анкети для голосування, звернувшись безпосередньо у Шишацьку селищну раду чи старостинські округи. Однак онлайн-голоси при підбитті результатів конкурсу цінуються більше, ніж паперові. Тому представникам старшого покоління, що не завжди “на ти” з інтернетом, але зазвичай мають активну життєву позицію, радимо звернутися за допомогою до дітей, онуків чи правнуків, озброєних телефонами-планшетами-ноутбуками.

    Окреме прохання до жителів Яреськівської, Ковалівської та Федунської сільських рад! Ви також можете підтримати проекти Шишацької громади, адже хороша справа обов’язково відгукнеться добром! Дружні, партнерські відносини ще нікому не завадили! Наступного разу мешканці ОТГ підтримають ваші ідеї і починання. Тим паче, деякі із запропонованих проектів можуть бути корисними для всього району!

   Отже, пропонуємо усім читачам коротеньке знайомство з проектами (більш детальну інформацію можна отримати на сайті “Громадського бюджету Полтавської області” або у авторів проектів).

    Обирайте ідеї, які вас зацікавили, і запам’ятовуйте їхні номери!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   АНАЛІЗУЮЧИ ПРОЕКТИ подані жителями Шишацької об’єднаної територіальної громади до обласного конкурсу “Бюджет участі”, можна зробити два основні висновки.

    Перший: п’ять проектів – це замало. Де молоде інтернет покоління, що повинно бігти попереду подібних заходів? Чому молодь не цікавить реальний шанс за кошти обласного та місцевого бюджетів щось зробити для себе корисне? Чому ставити бездумні “лайки” до постів приємніше, ніж зібрати справжні голоси для реальної справи? Щоби потім не нити традиційно “у нас нічого немає, для нас ніхто нічого не робить!”, а з гордістю сказати: “Ми це самі зробили! Учіться!”

    Другий висновок: людей найбільше цікавить ДОЗВІЛЛЯ! Різне за напрямками – спортивне, культурне, соціально спрямоване, освітнє, але дозвілля! Бо, крім родини-роботи-господарства, треба кудись подітися, аби у всьому цьому не загубитися. Бо, мабуть, тільки людина, реалізована поза межами звичайних обов’язків і відповідальності, може бути по-справжньому щасливою.

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь