A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

ДОРОГІ ОСВІТЯНИ!

Дата: 05.10.2018 15:39
Кількість переглядів: 560

Фото без опису   Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників освіти!

  Цей день був і залишиться назавжди для кожного учителя, викладача, сивочолого ветерана педагогічної праці, кожної родини радісним та традиційним святом.

    Освітяни – люди особливого ґатунку, які свої сили, знання і досвід віддають вихованню в молодій людині потреби до пізнання світу, самовдосконалення та самореалізації, готовності до праці на благо рідного краю.

   Нехай ваша щоденна самовіддана праця примножить добро у світі, буде легкою і радісною від щедрої любові до вихованців та колег, повниться світлою вірою у свої сили, знання і високе призначення на землі – бути Учителем!

    Бажаємо усім вам повторитися у своїх учнях прекрасними рисами національної культури, високої моралі, патріотичним духом любові до свого народу, рідної мови та допомогти їм опановувати найважчу і найважливішу науку в світі – науку бути Людиною.

  Шановні працівники та ветерани освітянської ниви! Низько вклоняємось вам за неоціненний внесок у розвиток освіти, за ваш учительський подвиг, що назавжди залишиться в пам’яті ваших учнів і колег, які продовжують втілювати в життя ваші надбання, досвід, нереалізовані задуми по вихованню дітей.

  І про яку б сферу діяльності не йшла мова: адміністративну, навчально-виховну, обслуговування приміщень, організацію харчування та медичного обслуговування – всюди є яскраві приклади самовідданої праці наших колег. Вони щодня роблять спільну справу – виховання та навчання дітей.

   Нехай ваше життя стелиться барвистим рушником здоров’я, оптимізму та успіхів, достатку і щастя, бо не руками, а серцями своїми сієте щодня цілющі зерна любові, бо не водою, а невичерпною жагою життя скроплюєте тендітні паростки майбутнього! Хай багатство і щирість ваших душ зігрівають усіх нас, натхнення підносить до вищих щаблів духовності, сила любові захоплює, а краса чеснот вселяє віру у велику силу вічних істин.

   Хай вам щастить у всіх ваших починаннях!

 

Шишацький селищний голова

Олександр Тутка,

виконавчий комітет та

депутати селищної ради

 

 

P.S.  Фоторепортаж з урочистостей, що відбулися 5 жовтня у селищному будинку культури з нагоди Дня працівників освіти.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь