A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Перевірка надання соціальних послуг

Дата: 24.10.2018 08:54
Кількість переглядів: 803

Фото без опису   23 жовтня 2018 року у селах Гоголеве та Маликівщина Гоголівського старостинського округу завідувач відділення соціальної допомоги вдома Лариса Кривошапка та соціальний працівник відділення Ніна Діхтяр здійснили планову перевірку з якості надання соціальних послуг соціальними робітниками підопічним відділення.

  Проведено 7 обстежень. Перевіркою встановлено, що соціальні робітники Світлана Панченко та Ольга Дяченко старанно виконують свої функціональні обов’язки. Надають підопічним послуги відповідно до груп рухової активності, а саме: доставка продуктів, медикаментів, води з колодязя, допомога в наданні гігієнічних послуг, допомога в приготуванні їжі, прибирання житла, допомога на присадибній ділянці, оплата комунальних платежів, оформлення субсидій та інші соціальні послуги згідно Державного Стандарту догляду вдома.

Фото без опису  Підопічні вдячні соціальним робітникам за якісне надання соціальних послуг, скарг та нарікань на їх роботу немає.

  У свою чергу, соціальний працівник ІІ категорії відділення підтримки сімей в складних життєвих обставинах Юрій Бибик надав гуманітарну допомогу у вигляді вживаних речей одиноким пенсіонерам Гоголівського старостинського округу.

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь