A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

ЦІЄЇ НЕДІЛІ ВСЯ УКРАЇНА ВІДЗНАЧАЄ ВАЖЛИВЕ СВЯТО – ДЕНЬ ПРАЦІВНИКА СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ!

Дата: 02.11.2018 09:07
Кількість переглядів: 670

 Фото без опису   День працівника соціальної сфери! Це одна з професій, що найбільше наближена до людей. Її представники щодня вирішують проблеми людей, які опинилися у складних життєвих ситуаціях. Це своєрідний подвиг, адже нині знаходити порозуміння, вміти вчасно підтримати і словом, і ділом – дуже складно і необхідно водночас.

   У нашій громаді соціальним захистом населення опікується Відділ соціального забезпечення, праці та соціальних послуг і Комунальна установа “Центр надання соціальних послуг Шишацької селищної ради”, де працюють відділення: денного перебування; соціальної допомоги вдома; підтримки сімей в складних життєвих обставинах; стаціонарного догляду для постійного або тимчасового перебування; реабілітаційний центр для дітей з інвалідністю.

   Головне завдання цих структур, що функціонують за постійної підтримки місцевого самоврядування, - різнопланова допомога вразливим верствам населення.

   Щоденна копітка праця представників соціальної сфери не тільки полегшує життя людей у наш непростий час, але й вселяє в них віру в добро, що не менш важливо.

    Тому, шановні земляки, давайте привітаємо соціальних працівників з нагоди їхнього свята і побажаємо їм вдячності, поваги суспільства, аби вони відчували, що вкладають частину душі в обраний фах недаремно. Міцного здоров’я, шановні, і мирного неба! Родинного добробуту і такого гарного, яскравого настрою, як щедра на тепло цьогорічна осінь!

З повагою – Шишацький селищний голова Олександр ТУТКА,

виконавчий комітет та

депутати селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь